Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten i Maurice Eckhard, a sumar punts per a Tòquio en la Paracycling Bira

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Ricardo Ten bicampeón del mundo
El valencià mostra feliç la seua medalla d'or mundial en persecució individual C1 (RFEC).

CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten i Maurice Eckhard, a sumar punts per a Tòquio en la Paracycling Bira

El valencià mostra feliç la seua medalla d'or mundial en persecució individual C1 (RFEC).

Després de dos anys d’absència en el panorama internacional, la Paracycling Bira torna per a acollir el pròxim cap de setmana en les carreteres bizkainas a moltes de les grans referències del ciclisme adaptat del món. Una cita en la qual tindrem representació de la Comunitat Valenciana.

L’UCI ha decidit reincorporar aquesta edició a la Paracycling Bira amb magnificència com a prova de Copa d’Europa, categoria que significa que serà puntuable per al rànquing classificatori per a Tòquio 2020. Així que el combinat espanyol, conformat per set corredors, tractaran de donar la millor versió de si mateixos.

La Paracycling Bira torna a ser Copa d’Europa dos anys després.

Selecció espanyola

El seleccionador nacional Félix García Casas ha convocat a deu esportistes, entre els quals es troben els valencians Ricardo Ten (C1) i Maurice Eckhard (C2). L’integrant del Hyundai Koryo Car i del Projecte FER arriba amb molts punts per a Tòquio 2020 en el seu caseller.

I és que Ricardo Ten ve de guanyar tres ors en les proves en línia (Copa d’Europa de Corridonia, Copa d’Europa de Ostende i Copa d’Europa de Bourg en Bresse) i una plata, un bronze i un or en contrarellotge. Però vol més i d’assegurança que ho aconsegueix en la Paracycling Bira.

El valencià Ricardo Ten, rei de la prova en línia C1, arriba amb tres ors en línia.

Per la seua part, Maurice Eckhard, company de Ten en el Projecte FER, també està realitzant grans actuacions en les anteriors parades de la Copa d’Europa destacant la plata en contrarellotge en Bourg en Bresse.

A més dels dos representants de la Comunitat Valenciana, estarem molt pendents de la resta d’integrants del nostre combinat nacional: Gonzalo García Abella (MT1), Joan Reinoso (MT2), Eduardo Santas (MC3), Óscar Higuera (MC4); Sergio Garrote (MH2); Luis Miguel García Marquina (MH3); i finalment el tàndem format per Adolfo BellidoNoel Martín.

El també valencià Maurice Eckhard (C2) va aconseguir una plata en contrarellotge en Bourgen Bresse.

Horaris

Un total de 91 participants en representació de vuit països es veuran les cares en la graella de sortida. El dissabte 29 de juny, des de les 10:00 hores del matí, se celebrarà la contrarellotge per a bicicletes, tàndems i tricicles en un circuit dissenyat sobre la corda de Artxanda amb origen i destinació en la zona dels Vivers. Aquestes mateixes modalitats disputaran les carreres en línia el diumenge 30 de juny en Elorrio des de les 15:30 hores de la vesprada.

Per la seua part, els handbikers s’iniciaran amb la prova en línia de Etxebarri el dissabte 29 de juny, deixant-se per a Elorrio la disciplina de contrarellotge en la jornada dominical.

Por Golsmedia