Formación
»
»
»
»
»
»
La primera Aula de Còmic d’Espanya està a la Universitat de València 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Alcorcón y Eldense

La primera Aula de Còmic d’Espanya està a la Universitat de València 

L’Aula de Còmic va néixer com una zona per a la reflexió i divulgació del novè art, a la celebració de jornades i tallers que es realitzaran en els espais culturals de la Universitat de València.

L’Aula estarà al costat de la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundació SM-Universitat de València, l’objectiu és donar a conèixer les possibilitats del còmic com a llenguatge i mitjà de comunicació, i indagar noves opcions creatives, mostrant la diversitat i riquesa que el còmic actual està aportant.

La Càtedra d’Estudis del Còmic Fundació SM-UV permetrà potenciar l’aula com un espai d’activitats i reflexió

El director d’aquesta innovadora càtedra és Álvaro Pons Moreno, doctor en Física per la Universitat de València. La seva labor de divulgació ha rebut diferents premis, com el del Saló del Còmic de Barcelona, a més ha escrit diversos llibres sobre historieta, destacant ‘Vinyetes a la lluna de València, una història del còmic valencià des de 1965 fins a 2007’.

La primera Aula de Còmic d’Espanya obrirà moltes portes a la Univeristat de València, a més de potenciar la reflexió de tot aquell que aquest disposat a parlar sobre el novè art.

Categorías Formación