»
»
»
»
»
FRONTENIS | Tot preparat per a un nou cap de setmana de competició

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Alcorcón y Eldense

FRONTENIS | Tot preparat per a un nou cap de setmana de competició

Ja falta menys per al cap de setmana i això significa que, també queda poc per a les jornades de la Lliga autonòmica Argano de frontenis preolímpic, i per a la resta de competicions que existeixen en la Federació de Frontènis i Pilota de la Comunitat Valenciana.

Comencem per les “guerreres”, comencen per la Lliga femenina autonòmica CAFF que amb la disputa de las partides aplaçades que quedaven pendents queda finalitzada i volem felicitar a les campiones: El “Club Valenciano de Natación”, que aconsegueix la victòria en la fase regular, així com també a las 3 primeres del rànquing individual de primera divisió encapçalada per Andrea Micó, fantàstica jugadora que ha demostrat durant tota la lliga el perquè està on està. I com no pot ser d’altra manera, donar també l’enhorabona a les tres primeres del rànquing de segona divisió CAFF on acaba la temporada com a número 1 Sofía Toro.

Vos informem que a partir d’este cap de setmana comença ja la Copa de primera i de segona divisió autonòmica CAFF, i comença molt interessant, ja que el primer enfrontament serà CVN femení front a Xirivella femení B, primer i tercer a la temporada lliguera.

A més, a banda de tota esta informació, cal ressaltar que les 6 primeres sagueres i les 6 primeres davanteres estan classificades para el màster de primera. I en el cas de segona divisió, les 12 primeres classificades també entren en el màster de la seua categoria.

Altre esdeveniment important és el que es disputarà a la ciutat d’Elx, on tindràn lloc durant tot el dissabte 24 de matí els encreuaments corresponents a les finals autonòmiques de pilota olímpica i paleta en les categories de juvenils i sub22, on de ben segur es podran veure partides molt emocionants al ser dues modalitats molt físiques i amb una tècnica necessària enorme.

I pel que fa a la categoria autonòmica, es reprèn la competició després de la parada que va fer la competició per l’Open nacional de Guadassuar de la setmana passada. I continua una temporada regular que està emocionantíssima on els quatre primers classificats es troben amb diferència de 2 guanyades entre cada un d’ells i el seu respectiu perseguidor: Portacoeli-Serra 36, Incusa-Silla 34, Cheste 32 i CVN 30.

En aquest jornada 15, ressaltem un enfrontament per dalt, el que mesurarà les forces del líder el CF Portacolei-Serra, i un dels clàssics de la Lliga, el quart classificat el CVN que conta a la seua plantilla amb el numero 1 del rànqing individual autonòmic momentani, el grandíssim, en tots els sentits, Luis Lechuga, actual Campió d’Espanya.