El Elche CF en uno de sus partidos. Foto: FFCV.

FUTBOL SALA | Els valencians ja coneixen els seus primers rivals per a la Copa del Rei

El Elche CF en uno de sus partidos. Foto: FFCV.

Alzira, Bisons, Ibi i Elx són els equips que valencians que disputaran la Copa de La seua Majestat el Rei de Futbol Sala. Aquests ja coneixes als seus pròxims rivals per a la primera eliminatòria d’aquesta competició.

La Real Federació Espanyola de Futbol ha celebrat hui mateix el sorteig de la primera eliminatòria del torneig del KO, amb sort dispar per als quatre representants de la Comunitat Valenciana. L’atzar ha decidit un enfrontament fratricida entre dos dels nostres, el Tot Cable CFS Futsal Ibi i l’Elx CF.

El Tot Cable CFS Futsal Ibi s’enfrontarà a l’Elx CF

Una trobada que deixarà eliminat a un dels nostres equips, mentre que Nítida Alzira FS i CFS Bisons Castelló hauran de desplaçar-se per a mesurar-se, respectivament, a Hospitalet Bellsport FS i CE Escola Pia Sabadell.

Aquesta eliminatòria prèvia se celebrarà a partit únic els dies 12 i 13 de novembre de 2019. Pel que pròximament podrem informar de com li van als equips de la Comunitat Valenciana en aquesta competició.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]