»
»
»
»
»
»
VIDEO FUTBOL SALA | El Levante UD torna a somniar amb els playoffs despres de superar el Segòvia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

VIDEO FUTBOL SALA | El Levante UD torna a somniar amb els playoffs despres de superar el Segòvia

Setena victòria de la temporada per al Levante UD. Va superar al pavelló d’El Cabanyal el Naturpellet Segòvia per tres gols a un.

El partit va decidir-se als ultims dos minuts. Va ser un encontre trepidant, de moltes i clares opcions de gol. Cecilio va obrir el marcador als cinc minuts en la que seria unica diana del primer acte. A partir d’aci molta arribada però sense premi.

Ja al segon acte, despres de d’expulsió del jugador visitant Álvaro López per doble groga, el Levante no va ser capaç d’aprofitar els dos minuts de superioritat numèrica i just en el moment en el que l’equip castellà aconseguia l’igualtat numèrica, en una jugada d’inteligència, va furtar el baló, provocar una falta per a fer l’empat gràcies a l’autogol de Márquez.

Això sí, el Levante UD va mostrar la seua gran condició física i mental per a furtar un baló en àrea rival i amb només dos minuts per disputar-se aconseguir el dos a un. La tercera diana, destacable, la va fer el propi porter blaugrana, Prieto, quan Segòvia, a la desesperada, buscava l’empat i hi havia deixat buida la seua porteria.

D’esta forma l’equip de David Madrid suma 26 punts i es coloca a només tres punts de la huitena posició que dòna accés a la lluita pel titol de la Lliga nacional de futbol sala.