Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Pluja de fitxatges del Llevant UD FS i del Peníscola RehabMedic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

FUTBOL SALA | Pluja de fitxatges del Llevant UD FS i del Peníscola RehabMedic

Les direcciones esportives del Llevant UD FS i del Peníscola RehabMedic no descansen amb la finalitat de tancar com més prompte millor la planificació esportiva i les plantilles de cara a la pròxima temporada en la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS), la màxima categoria nacional. Tots dos equips han anunciat un altre nou reforç com ja han fet al llarg d’aquesta setmana amb ‘Gallo’ (Llevant UD FS) i amb ‘Chino’ (Peníscola RehabMedic).

Llevant UD FS

L’últim reforç granota és Javi Alonso, procedent del Naturpellet Segòvia. Es tracta d’un prometedor reforç ja que ha sigut internacional sub18 i sub21. Javi Alonso, que ha sigut un dels màxims golejadors durant l’última temporada en Primera Divisió amb 23 punts, aportarà al conjunt blaugrana habilitat en l’un contra un i potencial ofensiu.

imagea7c24cae6cddbeb9f215eb8d57ce7147_news_display

L’ala madrileny, de 25 anys, ha passat per equips com el FC Barcelona B, el Benicarló o el Jaén FS i acumula en el seu currículum dos campionats d’Espanya en categories base, així com les trucades amb la selecció espanyola en categories inferiors. “El Llevant UD FS mereix estar entre els vuit millors. Intentaré sumar per a arribar a aqueix objectiu”, va dir després de la seua signatura -aterra a València per a la pròxima temporada. L’arribada de Javi Alonso significa el cinquè fitxatge per al quadre valencià; anteriorment van arribar Maxi Rescia, Javi Rodríguez, Rick i ‘Gallo’. A més, no continuaran en l’equip Nacho Serra -es va cedit-, Lucas Tripodi, Emilio Buendía, Juan Pizarro, Ramón Vargas i Antoñito; i es compta amb les renovacions de Javi Sena, Pedro Toro, Prieto, Carlos Martínez i Jorge Santos.

Peñíscola RehabMedic

Marcus Vinicius Canella ‘Gava’ és l’últim reforç del Peníscola RehabMedic. El brasiler, que ja coneix la lliga doncs va disputar amb Santa Coloma alguns partits en la 12/13 i va tornar a Espanya els últims 6 mesos per a jugar al Naturpellet Segòvia, aportarà bona eixida de pilota, perill i gols -3 en 10 partits aquesta temporada.

DfFDEaVWkAUE1sQ

El tancament esquerrà, de 27 anys, arriba al conjunt castellonenc amb l’objectiu clar de seguir demostrant de la seua qualitat, de sumar en defensa i de deixar-se la pell en la pista per a fer que el conjunt blau aconseguisca els seus objectius. El seu anunci arriba després de el de ‘Chino’, fa uns dies i és la cinquena alta per a la pròxima campanya. El club va anunciar els fitxatges de Xavi Cols, de Tití i de ‘Chino’, així com la recuperació de Jaime Peiró, que estava jugant cedit en Segona Divisió. A més, no continuarà en l’equip de Juanlu Alonso Bagatin, Rabisco, Iago Rodríguez, Carlinhos i Esteban Cejudo.

Fotos: @Futsal_Segovia; Levante UD FS; Peñíscola RehabMedic

Categorías Fútbol Sala