»
»
»
FUTBOL SALA | Doble derrota per a Llevant UE i Servigroup Peníscola

La cinquena jornada de Primera Divisió de LNFS no va deixar bons resultats per als dos representants de la Comunitat Valenciana en l’elit del futbol sala. El Llevant va caure davant CA Osasuna Magna per 4-1 en una trobada on es va castigar en excés al quadre levantinista, mentre que el Servigroup Peníscola va caure en els últims segons en la seua visita al Palma Futsal.

CA Osasuna Magna 4-1 Llevant UE FS

Malgrat la inflada derrota, el Llevant va mostrar una bona actitud en una de les pistes més complicades de tota Espanya. El quadre granota es va avançar en el minut 10 per mediació del punt de Maxi Rescia, però dos minuts abans del descans els navarresos li van donar la volta al marcador gràcies al gol de Bynho en el 18′ i de Dani Saldise en el 20′.

Amb tota la carn a la graella, el quadre de Diego Ríos va apurar els minuts i les ocasions per a intentar empatar la trobada, però finalment l’Osasuna Magna va posar el 3-1 en el 37′ aprofitant les necessitats dels visitants. El 4-1 ho va convertir, de nou, Dani Saldise, que va arredonir un marcador que pot portar a engany.

Palma Futsal 2-1 Servigroup Peníscola

Maçada dura al Servigroup Peníscola. El quadre castellonenc visitava un altre dels feus més complicats i la llar de la major sorpresa de la temporada passada en Primera Divisió, Són Moix. Després de finalitzar la primera part amb un empat a 0 que ho deixava tot obert per al final. En la represa, el Servigroup Peníscola es va posar per davant amb el punt de Miguel Fernández.

Però Palma no es rendiria. Catela en el minut 37 posaria l’empat a 1 i afegiria molta més tensió per al final de la trobada. Els balears trobar un premi molt major mancant huit segons per al final, moment exacte en el qual Mati Rosa anotava el 2-1 que afonaria al quadre castellonenc.