Fútbol Base
»
»
»
»
»
»
Burjassot CF, el ressorgir d’un club històric amb gran sentiment

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Burjassot CF

Burjassot CF, el ressorgir d’un club històric amb gran sentiment

A l`Horta Nord de València es troba Burjassot, ciutat universitària i de l’il·lustre poeta Vicent Andrés Estellés. A més destaca per les sitges, les construccions subterrànies del segle XVI destinades a l’emmagatzematge de cereals, i per descomptat per comptar amb el club que defensa ser el degà del futbol valencià: el Burjassot Club de Futbol.

Pepito: «Hi ha un centenar de socis que han desaparegut i trauen els pases els fills o nets, perque pensen qué diriía m´abuelo si no el traguera… hi ha molt de sentiment»

114 anys d’història. En els interiors del seu camp, Los Silos, guarda autèntics tresors: les primeres fitxes dels seus jugadors dels anys 30, 40… i centenars de copes i fotografies. La seua samarreta la van defensar jugadors com Carreres, Ballesteros, Michel… El club ve de passar moments econòmics i institucionals molt delicats. Aquest últim any un nou grup d’apassionat al futbol i socis de tota la vida que no volen veure desaparéixer l’equip dels seus pares, dels seus avis, han permés que seguisca avant.

burjassot cf

Pepito, soci històric i directiu, ens explica com a conseguit el club sobreviure a totes les seues dificultats: «Ha sigut el sacrifici de molta gent, hi ha molta gent que tenen molt de sentiment per este club, hi ha un centenar de socis que han desaparegut i trauen els pases els fills o nets, perque pensen qué diría m´abuelo si no el traguera… hi ha molt de sentiment».

Uns 120 a 150 xiquets creixen a l’escola, en 9 equips que comencen en edat prebenjamí. La filosofia del club és mantindre un equilibri entre la funció educadora en valors, respecte, amistat, i el créixer en competitivitat.

Toni Monterrubio: «Burjassot es una escola que el que més ens importa es el futbol, pero el futbol abarca moltes coses: educació, metodología, preparació…»

Toni Monterrubio, Director de l´escola del Burjassot CF, ens explica cóm es el project formatiu: «Burjassot es una escola que el que més ens importa es el futbol, pero el futbol abarca moltes coses: educació, metodología, preparació…». I ens fica un exemple del que volen per a cada xiquet que inicia el camí al seu futbol formatiu: «Ara tenim en el primer equip un xic que començá açi amb 7 anys i ara es el segón capitá del primer equip, eixe es el exemple, cada volta que entra un xiquet açi eixe es l´objectiu que li diguem als pares, el teu fill te 6 anys i volem que en 15 anys finalitze jugant al primer equip i lluite per estos colors que representen molt».

burjassot-cf

El repte de la direcció per a la pròxima temporada és incloure equip femenins a la seua estructura. El Burjassot CF és més que un club, és un sentiment que manté a molts connectats amb la seua infància i les seues arrels.

burjassot