GIMNÀSTICA RÍTMICA | La Comunitat Valenciana, campiona de la Copa d'Espanya de conjunts

La Comunitat Valenciana està arrasant a Múrcia, ciutat que ha albergat tres competicions nacionals de gimnàstica rítmica. Les nostres xiques han conquistat l’or per autonomies en la Copa d’Espanya de conjunts en conjuminar 140.625 punts. Fotografia: Federació Espanyola Gimnàstica.

Aragó i Madrid han completat el podi en segon i tercer lloc respectivament. Mentre que les aragoneses han finalitzat amb 136.250 punts, les madrilenyes han completat la Copa amb 130.350 punts.

L’or de la Comunitat Valenciana ha estat possible gràcies a una plata, dos bronzes i dos quarts puestos.

Categoria aleví

El Club Mabel ha aconseguit el bronze en la categoria aleví en sumar 12.800 punts, sent el Club Escola GR Zaragoza campió i el Club Dues Germanes subcampió.

Categoria infantil

El Club Pal·las s’ha alçat flamant campió en la categoria infantil, on les basques del Club Tolosa de Futbol han estat segones i el Club Cronos de Múrcia terceres. Per la seva banda, el club Riba-roja va obtenir un meritori quart puesto amb 15.350 punts, a només 50 de la presea de bronze.

Categoria júnior

En categoria júnior, el Club Beti-Aurrera ha estat qui ha aconseguit la glòria. Les també basques del Club Donosti han hagut de conformar-se amb la plata i les canàries del Club Daisan amb el bronze. Llíria ha finalitzat en la quarta posició amb 10.650 punts, tan sols a 100 del bronze.

Categoria sènior

En categoria sènior el triomf ha anat a parar al Club Consell, seguit pel Club Dues Germanes i pel Club Escola GR Zaragoza .

Primera categoria

Aquí les valencianes s’han sortit protagonitzant un doblet. Riba-roja ens va brindar la medalla de plata amb 17.900 punts, que no va ser or per amb prou feines 50 punts més que va collir el Club Batistana. El Club Mabel, que va empatar a punts amb el Riba-roja, va ser bronze.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.