Gimnasia
»
»
»
»
»
GIMNÀSTICA RÍTMICA | S’inaugura un nou centre esportiu a València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

GIMNÀSTICA RÍTMICA | S’inaugura un nou centre esportiu a València

La gimnàstica rítmica espanyola i valenciana contínua en auge. Per això, la Real Federació Espanyola de Gimnàstica ha inaugurat a València un nou centre esportiu denominat Colonial Sport. Allí s’impartirà un nou mètode d’entrenament per a la captació de nous talents, formar entrenadors d’alt nivell i noves campiones. Tot això amb un gran suport personalitzat i supervisat per la Federació Espanyola de Gimnàstica. Fotografía portada: Real  Federación Española de Gimnasia.

L’acte, conduït per l’actriu Ann Perelló, va començar amb l’exhibició de Natalia Mora, Campiona d’Espanya en Primera Categoria l’any 2016 i coordinadora de l’escola de Colonial Sport. A més, Mori-Sant Watanabe, president de la Federació Internacional de Gimnàstica va declarar de manera oficial l’obertura de «Colonial Sport», un centre esportiu que ajudarà a promoure la gimnàstica tant a València com en la resta d’Espanya.

Actuacions com la de Nelli Airumian, Flavalenco i Polina Berezina van animar l’esdeveniment

D’altra banda, també van estar presents el president de la Federació Espanyola de Gimnàstica, Jesús Caballero, qui va declarar que era  “un dia de celebració. Fem un pas més en el creixement de la gimnàstica rítmica espanyola que ja gaudeix d’una salut impressionant. Estem molt contents d’estar aquí, la Comunitat Valenciana es mereix un centre així”. I l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuar, qui es va mostrar content perquè «la localitat fa un pas més, es converteix d’aquesta manera en una població referent”.

Finalment, l’acte es va tancar amb les actuacions dels conjunts nacionals sènior i júniorAlexandra Soldatova-gimnasta russa medallista europea i mundialista-, que va posar el fermall d’or a l’esdeveniment.

Colonial Sport neix per a fomentar la gimnàstica rítmica a València i Espanya

Categorías Gimnasia