Gimnasia
»
»
»
»
»
GIMNÀSTICA ACROBÀTICA | Tres ors valencians en la Copa d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

GIMNÀSTICA ACROBÀTICA | Tres ors valencians en la Copa d’Espanya

Ja acabada la Copa d’Espanya de gimnàstica acrobàtica en Marin (Galícia) celebrada aquest cap de setmana del 15 fins al 17 de febrer són coneguts els campions de cada categoria en les quals alguns dels representants valencians han donat la talla i s’han fet amb el campionat. Foto: Real Federació Espanyola de Gimnàstica.

D’una banda, en la categoria trio femení cadet Àfrica Granell, Claudia Ramos i Paola Miquel, pertanyents al club valencià Club Dinámic, s’han portat en trofeu amb 24.200 punts amb una diferència de 50 punts respecte als segons.

Triple or del Club Dinámic en el Campionat d’Espanya.

També han estat els membres del Club Dinámic Laura Ricchini i Miriam Nacher les que s’han portat l’or en la categoria parella masculina cadet i parella femenina cadet amb un total de 24.450 unitats. A més, en segona posició i per a portar-se la plata també es troben dos membres del Club Dinámic, com no valencianes, Carla García i Adriana Porras.

Finalment i per a segellar el triplet del Club Dinámic i la gran gesta de les representacions valencianes, han estat Guillem Martínez i Silvia Coronado els que també es van alçar amb el triomf en les categories parella masculina, parella mixta i trio femení amb un total de 52.980 punts.