Gimnasia
»
»
»
»
»
GIMNÀSTICA RÍTMICA | Gran actuació de la valenciana María Añó en el Gran Premi de Marbella

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

María Añó Grand Prix Marbella 2019
María Añó escalfant en el Gran Premi Marbella 2019 (RFEG).

GIMNÀSTICA RÍTMICA | Gran actuació de la valenciana María Añó en el Gran Premi de Marbella

María Añó escalfant en el Gran Premi Marbella 2019 (RFEG).

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Grand Prix de Marbella, prestigosa competició internacional de gimnàstica rítmica en la qual ens han representat tres valencianes: María Añó, Noa Ros i Polina Berezina. Així ho va decidir la seleccionadora nacional individual Alejandra Querda.

La valenciana María Añó ha brillat amb llum pròpia sent la millor en finalitzar el torneig com a finalista de tres aparells. La integrant del Projecte FER va representar a Espanya en la final de cèrcol, en la final de maces i en la final de cinta. Els seus resultats en totes elles no van ser per a res menyspreables.

La valenciana es va classificar en les finals de cèrcol, maces i cinta.

En la final de cèrcol, primera a disputar-se, va concloure en setena posició amb un total de 17.600 punts. Un aparell en la qual la israeliana Linov Ashram es va imposar amb 21.050 punts. El podi el van completar la russa Dina Averina(21.000) i la ucraïnesa Vlada Nikochenko (20.800) en segon i tercer lloc respectivament.

Tot seguit va arribar el torn de la final de maces, on Añó va fer un pas més i va finalitzar en sisena posició amb 18.200 punts. La israeliana LinoyAsharam es va penjar al coll el seu segon or amb 21.650 punts. La plata va anar a parar per a la russa Arina Averina (21.650) i el bronze per a la també russa Dina Averina (21.000).

En maces va ser sisena, en cèrcol i cinta setena.

En tercer i últim lloc, la valenciana va repetir una setena posició però en aquest cas en la final de cinta amb 17.150 punts. Linoy Ashram, que va tenir sense cap dubte el seu cap de setmana, va consumar el triplet amb 20.700 punts. La russa Dina Averina va conquistar la plata amb 20.600 punts i el bronze va ser per al seu compatriota Aleksandra Soldatova (19.100 punts).