Las campeonas celebran las medallas conseguidas.

GIMNÀSTICA RÍTMICA | Pluja de medalles valencianes en la Copa Base de conjunts

Las campeonas celebran las medallas conseguidas.

Èxit de la gimàstica rítmica de la Comunitat Valenciana en la primera jornada de competició de la Copa Base de conjunts. En categoria prebenjamí les xiques del Rítmica Quart de Poblet han aconseguit el primer lloc, sent terceres les també valencianes de l’Esportiu Oriol. Mentre que en categoria benjamí, Roquette Benifaió han sigut segones, igual que el Montemar en categoria aleví. Foto: RFEG.

El Rítmica Quart de Poblet va aconseguir el primer lloc per davant de Club Esportiu Gimàstica Rítmica Compostela i de l’Esportiu Oriol. Per part seua, les de Benifaió van haver de conformar-se amb el segon lloc del podium per darrere de Gympal. Terceres van ser les xiques del Batistana de Tenerife. En alevins, el Montemar també va aconseguir la medalla de plata, només per darrere del Corzas Maspalomas.

4 equips valencians aconsegueixen medalles
En les altres categories no va haver-hi presència valenciana entre els tres primers classificats. En infantils va véncer el CGRD Sant Ferran, en cadet el Cronos de Múrcia i en juvenils el Batistana de Tenerife. Així mateix, aquest equip va ser guardonat amb el Trofeu Iberdrola de la competición.
La competició es reprendrà aquesta vesprada a les 16.30 hores amb la celebració de la Copa de la Reina individual i control de gimnastes de l’Equip Nacional individual.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.