Gimnasia
»
»
»
»
»
GIMNÀSTICA RÍTMICA | València dictarà sentència per als Jocs Olímpics de París 2024

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Consejo Federación Internacional Gimnasia
Imagen del Consejo de San Petersburgo (FIG).

GIMNÀSTICA RÍTMICA | València dictarà sentència per als Jocs Olímpics de París 2024

Imagen del Consejo de San Petersburgo (FIG).

La Comunitat Valenciana ens té acostumats en els últims anys a acollir esdeveniments de màxim nivell internacional en multiplicitat de modalitats esportives. L’excel·lent treball de les diferents federacions valencianes s’ha guanyat la confiança dels màxims organismes per a organitzar-los.

Aquest és el cas de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, bressol de les millors gimnastes a nivell nacional i també internacional. No és fruit de la casualitat que moltes d’elles copin els combinats nacionals com María Añó, Noelia Ros o Polina Berezina entre altres així com Alejandra Quereda, subcampiona olímpica i actual seleccionadora nacional individual.

València albergarà el Campionat del Món de Gimnàstica Rítmica 2023.

Un fet que no ha passat desapercebut per a Jesús Carballo, president de la Real Federació Espanyola, qui en la sessió del Consell de la Federació Internacional de Gimnàstica celebrat a Sant Petersburg ha confirmat que València celebrarà el Campionat del Món de Gimnàstica Rítmica 2o23 del 4 al 10 de setembre d’eixe any.

Una decisió que ha estat aprovada per unanimitat pel Consell en terres russes i que conformarà el sisè Mundial d’aquesta disciplina que es disputi a Espanya. Una competició atorgarà un gran prestigi a la capital del Túria ja que serà fonamental per a la classificació dels Jocs Olímpics de París 2024.

Serà clau per a la participació en els Jocs Olímpics de París 2024.

Por Golsmedia