Imagen del Consejo de San Petersburgo (FIG).

GIMNÀSTICA RÍTMICA | València dictarà sentència per als Jocs Olímpics de París 2024

Imagen del Consejo de San Petersburgo (FIG).

La Comunitat Valenciana ens té acostumats en els últims anys a acollir esdeveniments de màxim nivell internacional en multiplicitat de modalitats esportives. L’excel·lent treball de les diferents federacions valencianes s’ha guanyat la confiança dels màxims organismes per a organitzar-los.

Aquest és el cas de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, bressol de les millors gimnastes a nivell nacional i també internacional. No és fruit de la casualitat que moltes d’elles copin els combinats nacionals com María Añó, Noelia Ros o Polina Berezina entre altres així com Alejandra Quereda, subcampiona olímpica i actual seleccionadora nacional individual.

València albergarà el Campionat del Món de Gimnàstica Rítmica 2023.

Un fet que no ha passat desapercebut per a Jesús Carballo, president de la Real Federació Espanyola, qui en la sessió del Consell de la Federació Internacional de Gimnàstica celebrat a Sant Petersburg ha confirmat que València celebrarà el Campionat del Món de Gimnàstica Rítmica 2o23 del 4 al 10 de setembre d’eixe any.

Una decisió que ha estat aprovada per unanimitat pel Consell en terres russes i que conformarà el sisè Mundial d’aquesta disciplina que es disputi a Espanya. Una competició atorgarà un gran prestigi a la capital del Túria ja que serà fonamental per a la classificació dels Jocs Olímpics de París 2024.

Serà clau per a la participació en els Jocs Olímpics de París 2024.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.