Gimnasia
»
»
»
»
»
GIMNÀSTICA RÍTMICA | La valenciana Noa Ros, nova reina d’Espanya en la màxima categoria

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

María Añó y Noa Ros Campionat Espanya Gimnàstica Rítmica Mallorca
Les valencianes Noa Ros i María Año, campiona i subcampiona de la màxima categoria (RFEG).

GIMNÀSTICA RÍTMICA | La valenciana Noa Ros, nova reina d’Espanya en la màxima categoria

Les valencianes Noa Ros i María Año, campiona i subcampiona de la màxima categoria (RFEG).

El Velòdrom Illes Balears ha acollit aquests dies el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica, en el qual l’expedició de la Comunitat Valenciana va collir un total de quatre medalles en la categoria individual masculina. Un palmarès que s’ha multiplicat exponencialment gràcies a la resta de categories.

En la categoria femenina nostres gimnastes han brillat amb llum pròpia obtenint un total de vuit medalles, destacant l’or i plata de la màxima categoria: sènior honor.

Vuit medalles per a les valencianes en el Nacional de Gimnàstica Rítmica de Mallorca.

Categoria sènior honor

La valenciana Noa Ros, esportista del Club Mabel, s’ha pujat al primer calaix del podi en la màxima categoria, la sènior honor amb un total de 76.233 punts. El subcampionat ha estat per a la seua companya d’equip María Añó, qui s’ha fet amb la medalla de plata amb 74.966 punts. La catalana Natalia García (Sant Cugat) va ser bronze amb 73.066 punts.

Categoria sènior

El tercer metall per a la Comunitat Valenciana va arribar de la mà de Nerea Moreno, subcampiona sènior amb 43.434 punts. La del Club Mabel només va ser superada per Sol Andrea Martínez (Club Ritme, CYL) i els seus 49.823 punts. En tercer lloc va acabar la basca Lucía Rodó, del Club Beti Aurrera, amb 40.150 punts.

Categoria infantil

Aconseguim la glòria en la categoria infantil de la mà de la valenciana Andrea Fernández (Club Ritme), flamant vencedora amb 43.199 punts. Va completar el podi Sandra García (Club Ritme, CYL) i María García (CGR Alcoi), segona i tercera respectivament amb 40.550 punts i 39.483 punts.

Dos ors, tres plates i tres bronzes.

Categoria aleví

Daniela Picó, del CRG Alcoi, es va guanyar la plata en la categoria aleví amb 37.800 punts, lluny dels 40.834 de l’asturiana i campiona Flavia García (Club AD Omega). En tercer i últim lloc, Blanca Rodríguez (CGR Almara de Burjassot) amb 37.500 punts.

Categoría benjamín

En últim lloc, i no per això menys important, en la classificació OPEN benjamí el bronze ha estat per a Alisa Zatsepilina del CGR Jennifer Colino amb 20.000 punts.

Por Golsmedia