»
»
»
»
»
»
VÍDEO GOLF | El Club de golf Escorpión guanya el interclubs de la Comunitat Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Calatrava firma por el Castellón

VÍDEO GOLF | El Club de golf Escorpión guanya el interclubs de la Comunitat Valenciana

La Galiana camp de golf de Carcaixent sigué l’escenari de l’edició 2017 del Campionat interclubs de golf que va concloure amb victòria per al Club de golf Escorpión.

Este torneig, de categoria senior, disputat a la modalitat de stroke play, amb premis per a scratch i hàndicap, el disputaren l’Escorpión, amb Francisco Ridocci com a capità, el Real Club de golf de Manises, encapçalat per Doris Araez Martínez, El Bosque, amb Ildefonso Coronado al capdavant, El Saler, amb Alejandro Muñoz de capità i el club Costa Azahar amb Fernando Alguero com a capità.

La victòria final sigué per al Escorpión, per davant del Parador d’El Saler, que va concloure en segona posició. La victòria a la categoria de hàndicap sigué per al Club Costa Azahar de Castelló en una gran jornada de golf en un camp en excel·lents condicions.

Categorías GolfVideos