GOLF | Benidorm sera al mes de novembre la capital europea del golf

Sera al mes de novembre, a Benidorm, quan es dispute el Costa Blanca senior master de golf, unic torneig d’estes caracteristiques que es disputa a Espanya.

Amb la participació de golfistes de tot el mon, s’esperen fins a 14 nacionalitats diferentes entre els jugadors i la seua presència és fruit de l’aposta de la Diputació d’Alacant perque vol que Benidorm repeteixca con a seu els propers tres anys.

Este torneig s’endinsa en el calendari Staysure Tour 2018 o circuit senior europeu i les seues dates seran del 29 de novembre a l’1 de desembre, amb la participació de 54 golfistes profesionals, tots ells de més de 50 anys, i es disputara al Melià Villaitana Golf Club, on va fer-se ahir la presentació oficial de torneig amb presència del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez; l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez; el president de la Federación de Golf de la Comunitat Valenciana,  Andrés Torrubia; el golfista Miguel Ángel Jiménez; la secretaria general d’Hosbec, Nuria Montes; Ángel Gallardo, embaixador del European Tour; i Ángel Durá, director del Meliá Villaitana Golf Resort.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.