HALTEROFÍLIA | Or a força de rècords per a Elia Navarro en el Mundial Màster

Gran paper de la valenciana en el Campionat del Món Màster d’Halterofília celebrat entre el 17 i el 25 d’agost en la localitat catalana de L’Hospitalet, ja que es va proclamar campiona del món aconseguint batre tres rècords d’Espanya i un d’Europa. A més, Eduardo Gómez va quedar subcampió en la seva categoria. Foto: FDM Deporte Valencia.

Durant els últims dies s’ha celebrat en L’Hospitalet aquest destacat esdeveniment que reuneix als millors halteres del món amb més de 30 anys i en el qual van participar fins a sis membres del Valencia Club de Halterofilia, tal com ja vam repassar, dels quals tres van representar a Espanya. Entre ells es troba la gran protagonista, Elia Navarro, qui segueix superant-se en cada competició, fins al punt que ha batut tres rècords d’Espanya -un en arrencada 78, un altre en dos temps 97 i el total olímpic-, a més d’un d’Europa -el total olímpic-.

Eduardo Gómez es va emportar la plata

D’aquesta manera, va ser la millor del món del grup W35 63 quilograms, i tot això després de la seva històrica participació en els CrossFit Games d’Estats Units, en els quals es va convertir en la primera espanyola a disputar aquesta competició. A més, un altre valencià que va triomfar va ser Eduardo Gómez, ja que l’únic representant masculí del conjunt de la Comunitat, i internacional per Espanya, va quedar segon en M70 62 quilograms, sent un gran fet per a aquest esportista de Sagunt de més de 70 anys.

Eduardo Gómez en la part esquerra de la foto

Pel que fa a l’altra valenciana i representant d’una expedició espanyola que finalment ha aconseguit 19 medalles (9O-4P-6B) quedant tercera per darrere d’Estats Units (81) i Alemanya (47), Lina Alves, ha quedat cinquena del món en la modalitat W55 90 quilograms, sent també una marca molt positiva que la reafirma a la d’Alboraia com una de les millors en aquesta categoria.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.