»
»
»
»
HANDBOL | El Agustinos guanya en la pròrroga i accedeix a segona ronda de Copa del Rei

El CD Agustinos s’estrenava en la present edició de Copa del Rei a casa d’un dels rivals més forts de la competició, el Acanor Atlètic Novás. Els gallecs anaven a donar guerra a un Agustinos que va donar tot per vèncer i que va necessitar d’una pròrroga per a enderrocar als gallecs en el seu feu per 29-31. Foto: Acanor At. Novás.

Després de la victòria del Fertiberia Port Sagunt, era el torn de l’equip tricolor en la Copa del Rei. El partit es es preveia de gran igualtat, i així van transcórrer els 70 minuts de joc, on gallecs i alacantins van lluitar de tu a tu. La major distància entre tots dos conjunts es va registrar als 20 minuts, quan el CD Agustinos avantatjava per tres punts als locals (6-9). A partir d’aqueix parcial, l’Atlètic Novás es va reenganxar i tots dos equips responien als gols del rival. El 13-14 amb el qual es va arribar al descans era indicatiu del vist en el parquet.

Tindrem dos representants de la Comunitat Valenciana en segona ronda

El segon temps va ser un calc del primer, amb Atlètic Novás i Agustinos marcant consecutivament i sense deixar opció al rival d’anar-se del partit. En el minut 50 l’equip alacantí vencia per dos punts i va tenir l’oportunitat de marxar-se en l’electrònic, però ajudats per l’afició local, el conjunt gallec va aconseguir l’empat amb el qual s’arribaria al final dels 60 minuts reglamentaris. La pròrroga decantaria què equip passaria de ronda, i est va ser el CD Agustinos. Els alacantins van demostrar un plus d’arpa que els va portar a la victòria en un dels feus més difícils i van aconseguir el definitiu 29-31.

El sorteig de la segona ronda serà l’1 d’octubre a les 15:30

Ara, tant CD Agustinos com Fertiberia Port Sagunt esperen rival per a disputar una segona eliminatòria en la qual accediran cinc equips de Lliga ASOBAL i els guanyadors d’aquesta primera fase. També cal remarcar que la pròxima eliminatòria seguirà sent a partit únic i el lloc es triarà per sorteig, és a dir, es jugarà en el pavelló de l’equip la bola del qual que isca en primer lloc.