»
»
»
HANDBOL | Jornada positiva per als valencians de DHP femení i masculí// Fotos

La jornada 11 de Divisió d’Honor Plata femení i masculí ha portat amb si bons resultats per als representants valencians. Tant Fertiberia Port Sagunt com Agustinos han aconseguit la victòria quant a xics, i solament una derrota collida en handbol femení. Reportatge fotogràfic: Sergio Alós.

Divisió d’Honor Plata masculí

D’una banda, el Fertiberia Port Sagunt va collir una important victòria davant el Conserves Alsur Antequera per 30:27 en un partit més que igualat on tots dos equips van ser a l’una en tot moment a excepció dels últims cinc minuts, quan els blanc-i-vermells van ser capaços d’obrir una bretxa en el marcador que els visitants van ser incapaços de remuntar.

El Fertiberia Port Sagunt puja fins al quart lloc, mentre que el Agustinos es manté com a últim classificat

Li va venir bé al club tricolor el canvi d’entrenador. Victoria de moltíssim mèrit del Agustinos davant l’Ars Taronges de Palma del Riu per 24:19. El gran començament de partit dels alacantins va ser neutralitzat pels quals, fins avui, ocupaven la tercera posició, però en el minut 20 els locals van imposar la seua lògica i es van marxar definitivament, arribant a vèncer per fins a set punts.

Divisió d’Honor Plata femení

No va poder arredonir la jornada per al Agustinos l’equip femení, que va caure per 16:21 davant el líder Handbol Sant Joan D’Espí per 16:21. Les locals van ser a remolc en el marcador en tot moment, però després del pas pels vestuaris, van aconseguir una reacció clau per a igualar un partit que, finalment, va caure del costat català gràcies a una magnífica defensa que va deixar en amb prou faenes 16 punts el marcador tricolor.

En contraposició, el BM Servigroup Benidorm va endossar una pallissa per 15:37 al OAR Gracia Sabadell en un partit sense història on les alacantines van manar en tot moment en el marcador, fregant la perfecció tant en atac com en defensa, on van aconseguir el màxim avantatge en el terme del partit.

El Benidorm roman segon, l’Elda Prestigi baixa fins al quart lloc, el Mislata ascendeix al setè lloc i Agustinos es manté en la dotzena posició

Finalment, el derbi regional entre Handbol Mislata i CBM Elda Prestigi va caure del costat local per 26:22 en un partit més que igualat on tots dos equips feien la goma. Quan semblava que el Mislata s’anava, les eldenses controlaven el marcador i tornaven a posar l’empat, però mancant 8 minuts, la distància de quatre punts anava a ser insalvable, per la qual cosa les locals es van portar el derbi.