Hockey
»
»
»
»
»
HOQUEI | La valenciana Lola Riera conquista el bronze en el seu primer Mundial d’Hoquei Herba

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Ontiveros celebrando un gol al Albacete

HOQUEI | La valenciana Lola Riera conquista el bronze en el seu primer Mundial d’Hoquei Herba

Grandíssimes notícies les que ens arriben del Campionat del Món Absolut d’Hoquei Herba, competició que s’ha celebrat aquests dies a Londres i que arriba a la seva fi aquest diumenge 5 d’agost.

La Selecció Espanyola de la valenciana Lola Riera ha collit la medalla de bronze després d’imposar-se a Austràlia per 1-3 en un autèntic partidàs.

Alicia Magaz (doblet) i Berta Bonastre van ser les golejadores per part del combinat nacional. Una presea de bronze amb la qual oblidar l’amarga semifinal davant Irlanda en la qual Espanya va caure enderrocada en els penals (2-3).

Lola Riera (segona per la dreta) celebrant les seves 150 internacionalitats (RFE Hoquei)

Uns penals davant Irlanda en els quals la valenciana Lola Riera va erigir protagonista, anotant una autèntica obra d’art que trigarà molt temps a ser oblidada. De fet, el seu tant s’ha convertit en viral.

Lola s’ha quedat a les portes de disputar la gran final en el qual ha estat el seu debut en un Mundial. Però la integrant del Projecte FER ha fet història amb Espanya a Londres, una fita que ningú pot llevar-los.

La valenciana, que ha complert 150 internacionalitats, suma el bronze mundial a nombroses participacions en Europeus i als JJOO de Rio de Janeiro. Molt ràpid, a partir de les 17:30 hores de la vesprada arrencarà la gran final en la qual s’enfrontaran Holanda i Irlanda. Només pot quedar una.

 

Categorías Hockey