Hockey
»
»
»
»
»
HOQUEI | Victoria i derrota en la tornada de l’hoquei valencià a la categoria de plata// Fotos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Ontiveros celebrando un gol al Albacete

HOQUEI | Victoria i derrota en la tornada de l’hoquei valencià a la categoria de plata// Fotos

Aquest matí Giner de los Rios Masculí i València CH Femení han disputat la primera jornada en Divisió d’Honor Masculina B i en Primera Divisió Femenina, respectivament. Tots dos equips van ascendir la temporada passada, portant de nou a l’hoquei valencià a disputar la categoria de plata, encara que en aquest cas el Giner de los Ríos haja debutat en aquesta competició. Reportatge fotogràfic: Paloma Navarro.

Estrena en la competició amb victòria (3-2)

El Giner de los Ríos tenia una cita amb la història a les 10:00 en el Poliesportiu Verge del Carmen – Beteró, on disputarien el primer partit de la història en Divisió d’Honor Masculina B davant el UD Taburiente, equip que va finalitzar la temporada passada en sisè lloc i que va ser un os dur de rosegar per als valencians.

Què millor manera de celebrar els 25 anys del club que començant aquesta nova etapa amb una victòria que perdurarà en la història. El conjunt valencià s’imposa a l’equip de Las Palmas de Gran Canaria gràcies als gols anotats per Alejandro Pitarch, Benjamí Noah i Pablo Montoro. Per part dels visitants van anotar Gonzalo Merino i Alfredo Mesa, que van aconseguir perforar la porteria defensada per Ángel.

CD Giner De Los Rios VS UD Taburiente (paloma Navarro)

Així doncs, el Giner del os Ríos puja momentàniament a la cinquena plaça d’una classificació que de moment és irrellevant, però que gràcies al coratge mostrat aquest matí, podrien il·lusionar-se amb aconseguir tan altes posicions. Els pupils de Sergio Tafalla cercaran la segona victòria consecutiva en la seua estrena lluny de Beteró davant el CH Pozuelo, equip que ha eixit derrotat per 4-1 davant el Egara 1935.

Derrota però amb el cap ben alt

No pot dir el mateix el València CH Femení, que també debutava en la categoria de plata de l’hoquei femení davant un dur rival, el RC Josaleta. Les basques van descendir la temporada passada de la Lliga Iberdrola i són candidates clares a l’ascens.

El partit va començar costa amunt per a les locals, que veien com en la primera cambra el RC Josaleta es posava per davant gràcies a un gol de Caro. Les valencianes intentaven desfer-se de la pressió visitant, però eren incapaces d’arribar amb claredat a la porteria basca. El 0-1 es mantindria fins que en l’última cambra, i amb el València CH ja bolcat, Yure aprofitava un penal-córner per a augmentar l’avantatge que, fet i fet, seria definitiva.

Valencia CH VS RC Jolaseta (paloma Navarro)

Les valencianes debutarien amb derrota per 0-2, però de segur que plantaran cara com ho han fet aquest matí. Tindran l’oportunitat de rescabalar-se en un altre duel en Beteró, aquesta vegada davant un altre equip basc, la Reial Societat de Sant Sebastià, on les xiques capitanejades per Vicente Alós demostraran el que són capaces en una nova jornada de la il·lusionant campanya en Primera Divisió Femenina.

Categorías Hockey