Club de Campo gana Copa Reina 2019
Las jugadoras del Club de Campo celebran el título de la Copa de la Reina 2019 (RFEH).

HOQUEI | L’hoquei valencià és reconegut per la RFEH

Las jugadoras del Club de Campo celebran el título de la Copa de la Reina 2019 (RFEH).

La Junta Directiva de la Real Federació Espanyola d’Hoquei (RFEH), en la seua última reunió celebrada a València, va resoldre la concessió de les seues distincions que atorga anualment. Les mateixes es faran lliurament el pròxim 20 de Desembre, durant la celebració del Sopar Oficial de la RFEH, coincidint la mateixa amb la disputa de la Copa del Rei & de la Reina IBERDROLA en les instal·lacions del Atlètic Terrassa HC.

Entre els guardonats, destaquem la Medalla de Plata a Alejandro Trenor Puig, Juan José Vidal Boluda i Esther De Pedro Pérez, per la labor i dedicació com a presidents del València Club d’Hoquei, del Club d’Hoquei Xaloc i del CD Giner dels Rius, respectivament.

A més, la Marea Roja de Sant Ferran ha rebut l’Esment d’Honor gràcies al ‘inestimable i imprescindible’ suport a les seleccions nacionals per a la consecució a València, de la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio.

ESMENTS D’HONOR:

– EXCM. AJUNTAMENT DE VIATOR (ALMERIA): Pel suport al desenvolupament i promoció de l’hoquei a Almeria.

– EXCM. AJUNTAMENT DE SANTANDER: Pel seu suport al desenvolupament de l’hoquei territorial i la remodelació del camp verd de la Albericia.

– MAREA ROJA DE SANT FERRAN: Pel seu inestimable i imprescindible suport a les seleccions nacionals per a la consecució a València, de la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio.

ESMENTS COMMEMORATIUS:

– CLUB D’HOQUEI SANT ANDREU: En commemoració del 50é aniversari de la creació d’aquest club (1970).

– PASAIAKO TRINTXER HOQUEI KIROL ELKARTEA: En commemoració del 50é aniversari de la creació d’aquest club (1969).

MEDALLES DE BRONZE:

– EVA CANDELA LÓPEZ: En consideració a la seua destacada labor com a regidora d’esports de l’Ajuntament de Terrassa.

– FRANCISCO (QUICO) SALA LÓPEZ: En consideració a la seua destacada labor com a regidor d’esports de l’Ajuntament de Matadepera.

MEDALLES DE PLATA:

– ALFREDO VEGA LÓPEZ: .En consideració a la seua destacada labor com a Alcalde de Terrassa.

– MIREIA SOLSONA GARRIGA: En reconeixement a la seua destacada labor com a Alcaldessa de Matadepera.

– FERNANDO CORTINES GONZÁLEZ DE RIANCHO: En reconeixement a la seua labor i dedicació a l’hoquei com a President de la Reial Societat de Tennis de la Magdalena.

– ALEJANDRO TRENOR PUIG: En reconeixement a la seua labor i dedicació com a President del València Club d’Hoquei.

– JUAN JOSÉ VIDAL BOLUDA: En reconeixement a la seua labor i dedicació a l’hoquei com a President del Club d’Hoquei Xaloc.

– ESTHER DE PEDRO PÉREZ: En reconeixement a la seua labor i dedicació a l’hoquei com a Presidenta del Club d’Hoquei Giner dels Rius.

– MÓNICA GARCÍA GONZÁLEZ: En reconeixement a la seua labor i dedicació a l’hoquei com a Presidenta del Club d’Hoquei Pozuelo.

– JAUME ACEÑA: En reconeixement a la seua labor i dedicació a l’hoquei com a President del Iluro Hoquei Club.

PREMIE COMUNICACIÓ RFEH:

– JUAN ANTONIO GUTIÉRREZ GUTIÉRREZ: Per la seua inestimable col·laboració amb el nostre esport a través del seu treball en el Diari AS i la seua inestimable col·laboració en els diversos esdeveniments celebrats per la RFEH.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]