Judo
»
»
»
»
»
JUDO | Tres valencians a la caça de l’or en l’European Open de Bulgària

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Alcorcón y Eldense

JUDO | Tres valencians a la caça de l’or en l’European Open de Bulgària

Apassionant cap de setmana a Sofia on demà dissabte se celebrarà el European Open Bulgària amb la presència de diversos valencians sobre el tatami. Fotografia portada: Projecte FER.

Ana López i Isabel Buche seran les representants femenines valencianes

L’alacantina Ana López Box després de recuperar-se de la lesió que li ha tingut aparta de les competicions durant diverses setmanes, després de la seua lesió en el Campeoanto d’Espanya, l’últim que es va celebrar en l’any passat, la nostra representant va patir una lesió en el seu colze esquerre on ja va sentir molèsties en el Màster de la Xina però que es va veure incrementat en el Cto. d’Espanya celebrat a Càceres.

Ja recuperada i al cent per cent, Ana López Box viatjarà a Sofia, capital de Bulgària per a celebrar l’European Open d’aquesta finalitat de setmana. Amb l’objectiu de millorar els últims resultats de la passada temporada, on va acabar en el top tres de la categoria de -52 kg, la natural d’Alacant vol començar amb bon pas el present any.

Ana López Box estarà acompanyada per la seua companya Isabel Buche. La valenciana d’adopció, donat al fet que des de molt xicoteta viu en la Comunitat però natural de Yecla (Múrcia), també estarà a Bulgària defensant al nostre país. Després dels últims resultats d’Isabel Buche, on es va pujar al podi en els últims campionats vol tindre bones sensacions sobre el tatami de Bulgària.

Cases Roques Salvador serà el representant masculí valencià

En categoria masculina, la Comunitat estarà representat per Cases Roques Salvador, que igual que les dues companyes esmentades anteriorment, pertany al Projecte FER. L’alacantí que va acabar molt bé l’any passat, vol fer el propi enguany coronant-se amb alguna medalla en l’European Open de Bulgària.

La Copa d’Espanya Infantil i de Kata acaparen l’atenció en l’àmbit nacional

A més de l’European Open de Bulgària, també se celebra aquest cap de setmana al seu torn l‘Europeu Open de Portugal. Sense viatjar a l’estranger i en la Península Ibèrica, tindrà lloc la Copa d’Espanya Infantil a Galícia, mentre que la Copa d’Espanya de Kata serà el diumenge 3 de febrer i serà en la capital d’Espanya, Madrid.

Categorías Judo