Judo
»
»
»
»
»
JUDO | Naia Pregones aconsegueix la medalla d’or en la Copa d’Espanya Cadet

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Alcorcón y Eldense

JUDO | Naia Pregones aconsegueix la medalla d’or en la Copa d’Espanya Cadet

Nou èxit valencià en judo. Aquest cap de setmana es disputava la Copa d’Espanya Cadet a Valladolid, on la judoka de Riba-roja Naia Pregones (en la dreta a la foto de portada) s’ha alçat amb la victòria en la categoria de -52 kg. Foto: Ajuntament de Riba-roja.

Única participant valenciana en la competició vallisoletana

La prometedora judoka es va coronar com a nova campiona d’Espanya en categoria cadet en la divisió de -52kg després de finalitzar per davant de la madrilenya Iratxe García, que va aconseguir la medalla de plata; la gallega Sofia López i la balear Laura Pérez, els qui van compartir tercer escalafó del podi.

La judoka ribarrojera aconsegueix un altre èxit més en la seua tala i prometedora carrera en el món del judo després d’aconseguir diverses classificacions per a campionats nacionals, tant en categoria infantil com, ara, en cadet, on ha collit el seu major èxit en aconseguir una medalla d’or malgrat estar enquadrada en una categoria complicada amb rivals de la seua mateixa qualitat.

Va superar a tres judokes per a alçar-se amb la victoria

Vorem quin és el futur immediat de Naia Pregones i si pot donar continuïtat a la seua bona ratxa, però el que és clar és que amb treball i esforç els èxits i les medalles continuaran caient del seu costat.

Categorías JudoPolideportivo