Més esport
»
»
»
»
»
Alcaraz remunta a Feliciano López a l’Andalusia Open

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Alcaraz y Feliciano López antes de comenzar el partido. Foto: Andalucia Open

Alcaraz remunta a Feliciano López a l’Andalusia Open

Alcaraz y Feliciano López antes de comenzar el partido. Foto: Andalucia Open

Carlos Alcaraz va avançar aquest dijous als quarts de final en el *AnyTech365 *Andalucia *Open en imposar-se a Feliciano López en un duel generacional entre espanyols. El jove de 17 anys va remuntar 4-6, 6-2, 6-4 al veterà per a seguir avant en Puente Romano.

Sense enfrontaments previs entre tots dos, Feliciano va eixir decidisc a imposar la seua experiència sobre la terra batuda de l’Estadi Manolo Santana. Així, Feliciano va remar per a recuperar un *break inicial d’Alcaraz, posant el 3-3 en el marcador i estrenyent el duel davant el seu contrari.

ALCARAZ ACONSEGUEIX PER PRIMERA VEGADA ELS QUARTS DE FINAL D’UN TORNEIG ATP TOUR

En una espenta final, Feliciano va aconseguir un *break per a fer-se amb el primer parcial i prendre avantatge en el partit davant Alcaraz, que es va veure sorprés per la màgia de Feliciano, que amb els seus colps tallats i les seues pujades a la xarxa va desarmar el joc d’Alcaraz. No obstant això, el jove espanyol va traure les arpes res més perdre la primera mànega. Ràpidament, va obrir bretxa, forçant el tercer set en propinar-li un 6-2 a López.

En aqueixa tercera manga, tots dos rivals es van mantindre igualats fins que Alcaraz va estrényer les dents per a arrabassar-li el servei a Feliciano i acabar emportant-se la victòria. «Ha sigut un partit molt complicat. *Feli és un gran jugador, amb un gran servei, volea. He hagut d’estar concentrat tot el temps i estic content d’haver guanyat», va dir Alcaraz en finalitzar.

Mentrestant, el jugador de 17 anys continua aprofitant el poder jugar un esdeveniment ATP Tour a Espanya. «M’agrada jugar a casa. Em cresc i dona gust fer-ho front a gent que t’anima i és una mica extra per a usar-ho al teu benefici. De gaudir dins de la pista i és una cosa indescriptible i que ho utilitzaré al meu favor».

En tant, per la passada a semifinals, Alcaraz es mesurarà davant el noruec *Casper *Ruud. «És un jugador molt dur també, està dins dels 30 millors del món i hauré de jugar el meu millor nivell per a poder guanyar» i va concloure dient que «el mesurar-me contra *Ruud m’ajudarà a saber què estic fent bé i que no i a veure a quin nivell estic… és un gran repte per davant per a mi”.

Por Golsmedia