Més esport
»
»
»
»
»
Sagunt acull la gran festa de l’handbol

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Albacete
Foto: FBMCV.

Sagunt acull la gran festa de l’handbol

Foto: FBMCV.

El GTH Sagunt enfrontarà al Fertiberia Puerto Sagunto i el SG BB, Bietigheim a la primera edición del torneig internacional

El Pavelló OVNI-Internuclis acollirà aquest dissabte 11 de març la celebració del Global Tourism Handball Sagunt, la primera edició del torneig internacional que busca posicionar la capital del Camp de Morvedre com a producte turístic al mercat esportiu. La iniciativa, impulsada per la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, compta amb el suport de l’Ajuntament de Sagunt i Turisme Comunitat Valenciana.

Des de les 18:30 hores, el Fertiberia Puerto Sagunto s’enfrontarà al SG BBM Bietigheim, equip que milita a la segona divisió alemanya. Al cos tècnic del quadre bavarès hi ha Iker Romero, mític jugador de la Selecció Espanyola d’handbol que va aconseguir l’or al Mundial de Tunísia 2005 i el bronze als Jocs Olímpics de Pequín 2008, on va ser considerat un dels millors laterals esquerres del món.

Previ al partit entre els porteños i els alemanys, als exteriors del Pavelló OVNI-Internuclis tindrà lloc el ‘4×4 Street Handball’, un projecte de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana per treure l’esport al carrer i acostar-lo a els més petits. Com és habitual, l’activitat comptarà amb la participació de Handbol Inclusiu, el programa que cerca la inclusió a través de l’esport d’usuaris de salut mental de la Comunitat.

Una acció que neix de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana que busca consolidar Sagunt al mercat turístic internacional, ampliant la seva àmplia oferta actual amb la incorporació de l’esport gràcies a l’impuls de Turisme Generalitat Valenciana ia la implicació global de l’Ajuntament de Sagunt amb les àrees de Turisme, Activitat Física, Salut i Esports.

L’acte de presentació del GTH Sagunt, que va tenir lloc a les instal·lacions del futur Museu Industrial de Sagunt, va comptar amb la presència de l’alcalde de la localitat, Darío Moreno; l’edil de turisme, Natalia Antonino; el regidor d’esports, Javier Timón; el president de la FBMCV, Pedro Fuertes; i el jugador de Fertiberia Puerto Sagunt, Álvaro del Valle.

Javier Timón, regidor d’esports de l’Ajuntament de Sagunt, ha agraït a Turisme Comunitat Valenciana, la Federació Valenciana d’Handbol i al Fertiberia Handbol Port Sagunt, «per la seva implicació en l’esdeveniment i comptar amb Puerto Sagunto com a aparador turístic i esportiu», a més de destacar la feina conjunta entre els diferents departaments municipals amb l’objectiu de potenciar el turisme a través de l’Esport».

Per part seva Natalia Antonino, l’edil de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt, ha retirat l’agraïment a totes les parts implicades: «Especialment a Turisme Comunitat Valenciana per seguir apostant pel turisme de la nostra ciutat amb una línia nominativa de 120.000€, emmarcada en la promoció de la ciutat a més de la Federació Valenciana d’Handbol i al club per acampanar-me en aquest viatge. També els meus companys que no m’han deixat sola en cap moment. Per nosaltres era molt important obrir un camp nou al producte turístic de la ciutat. Tenim molts productes turístics, però l’esportiu era un camp per explorar. Amb aquesta primera acció del Torneig Internacional s’obre una porta que deixa al nostre municipi una part de l’economia. Sobretot,

L´alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha ressaltat l´impacte turístic dels esdeveniments esportius «i en aquest cas ho hem convertit en una estratègia que nosaltres hem desenvolupat, incorporant aquestes activitats als plans de Turisme. L’esport és quelcom que tots hem de cuidar i està absolutament alineat amb els esforços que fem des de l’Ajuntament. Serà un dia de festa de l’handbol que esperem que tothom en gaudeixi i que aconseguim seguir posicionant-nos al mapa. Que vingui gent d’altres llocs o països i descobreixin el nostre patrimoni i la nostra gastronomia. Hi ha moltes sinergies que hem d’aprofitar i potenciar i animem tothom a participar en aquest esdeveniment que serà el primer de molts».

Pedro Fuertes ha destacat «la implicació institucional sense fissures que hem rebut des de l’Ajuntament de Sagunt, amb un suport rotund des de l’alcaldia i les àrees de Turisme i Esports, així com Turisme Comunitat Valenciana, amb qui impulsem accions per potenciar el turisme esportiu a localitats de tot el territori valencià». El president de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana confia «a gaudir del que segur serà un gran partit entre el Fertiberia Puerto Sagunto i el SG BBM Bietigheim, amb el retorn a Espanya del gran Iker Romero».

Por Golsmedia