Més esport
»
»
»
»
»
Una jove promesa de la Fórmula 1 debutarà en la màxima categoria

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Oliver Bearman con los colores de Ferrari. Foto: Fórmula 1.

Una jove promesa de la Fórmula 1 debutarà en la màxima categoria

Oliver Bearman con los colores de Ferrari. Foto: Fórmula 1.

El pilot júnior de Ferrari, Oliver Bearman, farà el seu debut en la Fórmula 1 el cap de setmana quan conduïsca un Haas en els primers entrenaments lliures a Mèxic i Abu Dhabi. Bearman, de 18 anys, ha guanyat quatre carreres en la seua campanya de novençà en la F2 aquesta temporada i actualment ocupa el sisé lloc en la classificació de pilots mancant una ronda.

El britànic és l’últim d’una sèrie de corredors de la Ferrari Driver Academy que han conduït prèviament màquines Haas en sessions de pràctica. La llista inclou a Charles Leclerc, Mick Schumacher, Antonio Giovinazzi i Robert Shwartzman. Els equips de F1 han de comptar amb un pilot jove (definit com algú que no ha participat en més de dos Grans Premis) en dues sessions de FP1 per temporada.

«Estem molt contents de poder oferir a Oliver Bearman aquestes eixides a Mèxic i Abu Dhabi«, va dir el cap de Haas, Guenther Steiner.

Ha tingut una temporada de novençà estel·lar en la Fórmula 2, quatre victòries són prova d’això i, com a part de la Ferrari Driver Academy, sabem que la seua preparació prèvia per a aquests caps de setmana serà de primer nivell. Esperem donar-li la benvinguda a Oliver a l’equip i que conduïsca el VF-23”.

Bearman va afegir: “Estic molt feliç d’unir-me a Haas conduint a Mèxic i Abu Dhabi. Arribar a la Fórmula 1 ha sigut el meu somni des que practicava karting, així que conduir un cotxe per primera vegada enguany és realment especial.

“Estic agraït a l’equip i, per descomptat, a Ferrari, per permetre’m aquesta oportunitat. Estic treballant intensament per a assegurar-me d’estar llest per a fer costat a l’equip el millor que puga en totes dues ocasions”.

Bearman, que va guanyar el campionat italià de F4 de 2021 abans d’unir-se a l’Acadèmia Ferrari aqueix mateix any, estarà a Qatar aquest cap de setmana per a començar a integrar-se en l’equip abans de les dues eixides de pràctica. Combinarà la seua carrera a Abu Dhabi amb la final de la temporada de F2 en el mateix lloc el mateix cap de setmana.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia