Més esport
»
»
»
»
»
Valencia Basket cau a la pista del Fenerbahce

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Valencia Basket
Valencia Basket vs Fenerbahce. / Foto: Valencia Basket

Valencia Basket cau a la pista del Fenerbahce

Valencia Basket vs Fenerbahce. / Foto: Valencia Basket

Valencia Basket cau en l’estrena en EuroLeague Women en la pista del Fenerbahce Alagoz Hòlding, vigent campió de la competició. L’equip va acusar la curta rotació per les baixes d’última hora de Queralt Casas i Raquel Carrera per molèsties, sumada a la de Bec Allen, que va aguditzar el cansament després de la Supercopa LF Endesa i no va trobar solucions davant el poder ofensiu de les turques.

El conjunt taronja va saltar a la pista amb Leticia Romero, Elena Buenavida, Alba Torrens, Nadia Fingall i Merritt Hempe. Estrenava la trobada Fingall des de la línia de triple. En els primers minuts va destacar la igualtat, sense grans parcials ni excessiva anotació. Valencia Basket estava duro en defensa i amb decisió en atac, però una mica de falta d’encert. Fenerbahce aprofitava per a fer un 13-2 que els posava a +9 i Rubén Burgos parava el partit. Després del temps mort Contell endollava de tres per a frenar el parcial. No obstant això, de nou les turques feien un 5-0 per a pujar a 11. En aquests moments Fingall va resultar ser l’arma ofensiva de l’equip, impedint que Fenerbahce posara terra pel mig. Eixia llavors Gülich per la internacional estatunidenca per a anotar per partida doble, retallar a 4 i forçar el temps mort local. Això sí, des de la defensa. Milic ficava per a deixar-la la distància en 6 al final del primer quart.

Fenerbahce estava fent molt mal en la pintura tant en la pintura com des de lluny. Uzun colpejava. Esforç enorme de l’equip arrere per a intentar tallar l’anotació de les locals, però cada error en atac ho penalitzava en contraatac. Un parcial de 6-0 liderat per Anderson, que ampliava la distància a 12 punts, obligava a Rubén Burgos a demanar temps mort. A continuació, Torrens ficava triple, però continuaven penalitzant algunes pèrdues no forçades. McBride col·locava el +15 per a elles. En aquesta ocasió era Contell la que ho parava des del tir lliure. A cada intent de colp de les taronja, les turques el responien i continuaven ampliant la renda. Valencia Basket no trobava solucions amb la seua curta rotació i Onar anotava sobre la botzina per a deixar en 20 la diferència al descans (53-33).

El tercer quart l’inaugurava Hempe sota el cércol. A pesar que les taronja arrancaven amb algunes bones accions, Fenerbahce estava infal·lible i McBride pujava la renda local a 23. Tant si arribaven en defensa com si no, les jugadores del combinat turc estaven endollant des de totes les posicions. Valencia Basket feia llavors un 4-0, però faltava més intensitat arrere i Fenerbahce no va perdonar. La mateixa McBride retornava els 23 de diferència i Rubén Burgos parava el partit. Valencia Basket es desesperava. Laksa pujava a 25 i entre Ouviña i Fingall feien un 4-0, que Fenerbahce, des del tir lliure, no deixava que fora a més al final del tercer.

La sensació era d’impotència. Amb la curta rotació les cames pesaven. Dos triples en l’inici de l’últim de Senyurek feien els 29 punts pràcticament inassolibles. Gülich ho parava, però després de parcial local de 10-2, pujant a 31, el tècnic taronja demanava temps mort. Els últims minuts anaven a ser un intercanvi de canastres malgrat els esforços de Valencia Basket per tractar de reduir al màxim possible la diferència.

Text: Valencia Basket

Por Golsmedia