Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Motor // + Noticies / Motociclisme // + Noticies / MOTOCICLISME | Canet ix de Le Mans amb més avantatge en la general de Moto3

MOTOCICLISME | Canet ix de Le Mans amb més avantatge en la general de Moto3

Com ja informem, aquest cap de setmana es disputava la segona cita europea del mundial de motociclisme on Canet lluitaria per augmentar les seues distàncies en el lideratge de moto3 i Navarro va destacar el dissabte en els classificatoris pel que eixiria des de la pole amb moto2. Foto: Motogp.

Moto3

Sergio García que partia des de la 22 posició d’eixida, es va anar al sòl després d’un incident amb un altre pilot en la primera volta d’eixida.

Per part seua, Jaume Masiá que eixia en vint-i-tresena posició per darrere de García, aconseguia anar remuntant a poc a poc aconseguint la volta ràpida en carrera tornada a volta. En canvi, per excedir els limites de la pista en reiterades ocasions va rebre una sanció de 2.2 segons aplicables a la seua posició a final de carrera. Va finalitzar en 12º posició.

Antonelli es va anar al sòl a 8 voltes per al final de carrera, això afavoriria a Canet de cara al campionat. A aquesta caiguda se li sumaria una altra bastant important en la qual Abolino i Suzuki també s’anirien al sòl i s’obriria un grup entre els tres líders de carrera i la resta del grup.

Canet augmentava el seu avantatge després de la tercera posició aconseguida i les fallades de els seus rivals

En canvi, a dues voltes per al final s’unia un grup de fins a 12 pilots lluitant per la victòria. En l’última volta es va produir un incident en el qual Canet tocava a Toba, però aconseguia la tercera posició de carrera en passar per meta.

A la gran quantitat de caigudes en carrera se sumava la del valencià Vicente Pérez a set voltes per al final Vicente. El jove de Cullera no aconseguiria sumar punts al seu caseller en aquesta cita.

Per la seua part els pilots de l’Àngel Nieto Team aconseguien una 10é i 11é posició. Fernández, que venia lesionat i eixia des de la 20é posició va aconseguir acabar en desena plaça. Arenas per la seua part va finalitzar 11º en una carrera que partia des de la 14é.

Moto2

Carrera molt emocionant en la qual Navarro eixia des de la pole. Malgrat que al principi semblava que li costava bastant enganxar-se al pilot valencià, mancant sis voltes per al final aconseguia la volta ràpida en carrera.

Navarro ix de Le Mans a tan sols 11 punts del líder

Les últimes voltes de la carrera van transcórrer amb un bonic mà a mà entre Augusto Fernández i ell. Finalment, el valencià va batre al balear i va aconseguir la segona posició en carrera, una segona posició que li deixa a tan sols 11 punts del líder.

Per la seua part Iker Lecuona va fer una carrera molt regular en la que va aconseguir finalitzar amb una novena posició.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *