RALLY DAKAR | Daniel Albero es convertirà en el primer diabètic que competeix en un Dakar

El Rally Dakar 2019 passarà a la història gràcies a Daniel Albero. El pilot valencià es convertirà en el primer corredor diabètic a competir en la disciplina. Foto: Kike Belenguer.

El pilot, que va arribar a aquest món del motor fa tres anys amb la participació en el rally d’Énguera (València), partirà en la sortida de el Rally Dakar, que s’iniciarà el 6 de gener de 2019 a Lima (Perú).

El projecte Novo Nordisk, clau en aquesta azaña

Aquesta confirmació en la competició ha estat possible gràcies a la incorporació el projecte de Novo Nordisk, una companyia que porta casi 100 anys cent anys a cura de la diabetis. Aquesta empresa, la seu de la qual està a Dinamarca, ha decidit apostar per un patrocini individual, després de ser l’única signatura del món que patrocina a un equip en el qual tots els seus integrants són diabètics.

Albero, gràcies a diferents patrocinadors, ha volgut enviar un missatge d’ànim per tots els que pateixen la seua malaltia. En ell, Daniel assegurava que si són forts i es preparen de manera adequada, podran realitzar l’esport que ells desitgin.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.