Motor
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | El XIX Motocròs Internacional Vila de Crevillent comptarà amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

MOTOCICLISME | El XIX Motocròs Internacional Vila de Crevillent comptarà amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant

Aquest pròxim diumenge 3 de febrer, els millors pilots de motocròs del nostre continent es donen cita per a disputar el XIX Motocròs Internacional Vila de Crevillent. Una competició que la cal remarcar que serà puntuable per al Campionat de Motocròs de la Comunitat Valenciana. Fotografia portada: Diputació d’Alacant.

D’aquesta manera, esportistes d’un alt calibre nacional i internacional, com els són José Antonio Butrón, Harry Kullas o Richard Sikyn. Una competició que es durà a terme en el Circuit Cossil comptarà amb un tram de 1.400 metres i que serà apta per a tots els niveles.de aquesta manera, la Diputació d’Alacant s’ha sumat a la propagació i organització de l’esdeveniment.

Un esdeveniment en el qual van estar grans celebritats

En l’esdeveniment de presentació, en el qual van estar el director esportiu de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, José Luis Berenguer, i el president del Club Moto Sport Carreres, Francisco Carreres, també van estar dues grans personalitat d’aquest esport. Es tracta de Tyler Samuel Grave, qui és en data d’avui el campió de la Comunitat Valenciana de MX-85 i l’actual campió d’Espanya MX-2, Mario Lucas Sanz.

Un campió nacional i autonòmic, presents en l’esdeveniment

No obstant això, al costat d’ells, l’acte també va ser presidit pel regidor d’Esports Juanjo Castelló, qui va mostrar la importància de recolzar a aquest esdeveniment tan prestigiós: «Des del Govern Provincial som conscients de la importància de recolzar aquest tipus d’esdeveniments».

Es recordarà la memòria de ‘Carni’

A més i, com és de costum en aquesta competició, en aquest XIX Motocròs Internacional Vila de Crevillent es durà a terme un recordatori i homenatge cap a la memòria de José Manuel Pérez ‘Carni’. L’esportista, natural d’Elx, va morir l’any passat  2005 mentre disputava el Ral·li Dakar en el qual, desgraciadament, va sofrir un accident.

El pilot il·licità va morir en la disputa del Ral·li Dakar de 2005

Ahora, la memoria de Carni es recordada en todas y cada una de estas ediciones, para que su memoria no quede en el olvido en un muy bonito gesto por parte de la organización.

Categorías MotorMotociclismo