»
»
»
»
»
KARTING | Ultima prova del Campionat autonòmic al circuit de La Ribera

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

KARTING | Ultima prova del Campionat autonòmic al circuit de La Ribera

El circuit de La Ribera sigué escensari de l’ultima reunió del Campionat de karting de la Comunitat Valenciana que ha protagonitzat una excel·lent temporada marcada per la quantitat i també per la qualitat dels pilots participants.

Així, la temporada posa punt final i consolida al karting valencià com a referent nacional en comptar amb noms que passen directament al palmarés de l’automobilisme de la Comunitat Valenciana com ara l’aleví Alberto Hurtado, el cadet Max Mayer, el júnior Nerea Martí, Miguel Grande en Open 125, Adrián Pruñonosa i César Romero en DD-2 i DD-2 Silver, i Ricardo Homuth en KZ2.

Fent un repàs a les diferents categories i al que va ocòrrer al Circuit de La Ribera, entre els mes menuts, Cruz Speakman, tot i ser el pilot amb més punts, com es descarten alguns resultats, tingué que cedir el titol a Alberto Hurtado, qui ha mantingut una gran regularitat al llarg de tot el calendari la qual cosa li permet ara gaudir del titol de Campió de la Comunitat Valenciana.

Als cadets, Max Mayer ha sigut el clar dominador i també va guanyar les dos mànegues al circuit de La Ribera, fent-se amb el titol de forma clara i contundent. Per la seua banda, els júnior siguieren per a Nerea Martí, que en vencer a una mànega en la ultima prova del campionat, va confirmar la seua espectacular temporada per a fer-se amb el titol, la qual cosa la col·loca entre aquells esportistes que tenen per davant un futur molt prometedor a l’automoblisme esportiu.

A la categoria Open 125, Miguel Grande ha sigut el clar dominador de la temporada i ha guanyat comodament el titol. A la DD-2, la sorpresa arribava a la categoria Silver on, gràcies als descarts, César Romero, es feia amb el titol mentre que Adrián Pruñonosa va certificar amb dues victòries el seu domini de tota la temporada. Finalmente, a la KZ-2, Ricardo Homuth feia botar la sorpresa dominant clarament a Algemesi i desbancant a Diego Cuéllar d’un titol que ja fregava.

 

Categorías AutomovilismoMotor