MOTOR | El valencià Alejandro Andreu disputarà la Panàfrica 2017

La victòria d’Alejandro Andreu en el MotoDes Rally TT d’Albacete li concedeix plaça per a disputar la edició de 2017 de la Panàfrica, prova que es cel.lebrarà entre el 23 i el 30 de setembre al voltant de la ciutat d’Erfoud al Marroc i que constarà de cinc etapes i un pròleg. El més destacant d’enguany és el recolzament a la organització de MotoDes. Els valencians ja en tenen experiència en raids en haber organitzat el Campionat d’Espanya per alguns anys.

A Albacete hi estigueren totes les categories convocades, inclossos els quads. Sigueren 428 quilòmetres, dels cuals 80 sigueren cronometrats. Era molt important seguir les indicacions del Road Book o GPS per a no perdre’s o penalitzar.

Es disputaren totes les categories

La victòria a la classificació Scratch sigué per a Alejandro Andreu, per davant de l’expertJulián Villarrubia i Salvador Navarro, qui feia la carrera amb GPS i que va concloure tercer.

Per categories, a Enduro GPS destacaren Salvador Navarro, Raúl Codoñas i Vicente Marí; a Enduro Road Book, Alejandro Andreu, Julián Villarrubia i Sergio Mateo; a Quad GPS David Escribá; a Quad RB,Manuel García; a Trail GPS, Fernando Domínguez, y, finalment, a Trail RB, va destacar Sergio García.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.