»
»
»
MOTOCICLISME | Xest acollirà uns inusuals test de MotoE

Després de l’incendi de la carpa amb tot el material de la Copa Mundial de MotoE en els test de Xerés, es va arribar a posar en dubte la continuïtat del campionat. En canvi, l’organització va descartar esta opció i va treballar de valent per tornar a construir tot el material calcinat.

Como ja es va donar a conéixer fa unes setmanes, el circuit de Xest serà l’únic espanyol en què es córrega este campionat. Esta cita tindrà lloc el cap de setmana del 15 al 17 de novembre paral·lelament al mundial de motociclisme.

Esta vegada, els organitzadors de la copa han apostat pel circuit de Xest per a la realització dels test de pretemporada, prolongació als anteriors de Xerés on va ocórrer la desgràcia. Estos test es realitzaran del 17 al 19 de juny.

Novetats

El test compta amb diverses novetats, entre elles que les sessions començaran des de la graella d’eixida perquè així els pilots adquirisquen experiència sobre els procediments d’eixida i graella d’esta copa. Hi haurà una volta d’observació abans de la carrera, però no el típic Warm Up a què solem estar acostumats en altres categorías.

Se realitzarà una carrera de simulació i una E-pole

El últim dia estarà dedicat a la realització de l’E-pole perquè els pilots proven la classificació a una volta ràpida. Per a finalitzar el dia, es realitzarà una simulació de carrera completa on el guanyador rebrà una motocicleta Enèrgica Eva, el model ‘streetfighter’ disponible a la venda.

Representantes

Héctor Garzó serà un dels nostres representants, amb ajuda el seu equip, el Tech 3 E-Racing. El valencià participa paral·lelament en el FIM CEV Repsol, competició on en la primera prova en Estoril es va quedar a les portes del podi. Este cap de setmana tornarà a tindre una altra oportunitat en el circuit de casa, el Ricardo Tormo de Xest.

Garzó correrà este cap de setmana a Xest

Nico Terol serà l’altre representant, l’alacantí ha competit este cap de setmana en les 24 hores de Le Mans, però no ha tingut la sort esperada havent de retirar en la volta 496. A pesar d’això, tot el món confia en que el campió del món de 125cc en 2011 aconseguisca una bona temporada en este campionat.