Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Carlos Tatay aconseguix la seua primera victoria en el FIM CEV

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting

MOTOCICLISME | Carlos Tatay aconseguix la seua primera victoria en el FIM CEV

Aquest cap de setmana es disputava la quarta prova del FIM CEV Repsol en el circuit català de Montmeló. Després de la passada, el cap de setmana partia amb bastants valencians preparats per a aconseguir grans resultats en carrera. Foto: Carlos Tatay.

Moto3 carrera 1

La sort va estar de la mà dels valencians en la primera carrera del Campionat del món Júnior de Moto3, especialment del costat de Carlos Tatay.

El d’Alaquàs realitzava una bona eixida gràcies a la qual va estar lluitant durant gran part de la carrera en les posicions davanteres. Va passar segon per línia de meta, però el valencià es va beneficiar de la sanció de Jeremy Alcoba i li van concedir la primera posició. Una victòria molt important per la Fundació Andreas Pérez 77, equip que rep el nom del malmés pilot que va perdre la vida en aquest mateix circuit fa un any.

Carlos Tatay va dedicar la seua victoria a Andreas Pérez

Josito García no tenia el cap de setmana ideal, malgrat això va salvar els mobles amb una desena posició en passar per davall de la bandera a quadres. Tampoc va ser el cap de setmana ideal per a Aarón Polanco, qui patia una dura caiguda en els primers compassos de carrera juntament amb Alex Díez i no va poder acabar la carrera.

Dani Holgado va continuar sorprenent a tots els presents, el jove pilot va aconseguir una cinquena posició. Barry Baltus va aconseguir una segona posició per a l’equip valencià SAMA Qatar Ángel Nieto Team. En el podi Tatay i Baltus els va acompanyar el sancionat Alcoba.

Moto2 carrera 1

La carrera de Moto2 va estar marcada per la impressionant estratègia que va utilitzar Héctor Garzó per a aconseguir la segona posició en el circuit de Montmeló. El podi estava compost per: Edgar Pons, Héctor Garzó i Yari Montella.

European Talent Cup

L’equip Cuna de Campeones tornava a donar un colp en la taula amb la lluitada carrera d’Izan Guevara juntament amb Fermín Aldreguer. El pilot mallorquí aconseguia la victòria seguit del murcià. En el podi els va acompanyar Sako, un altre pilot del Cuna de Campeones.

Izan Guevara i la Cuna de Campeones guanyaren la carrera de la ETC

Adrián Cruces va ser el primer valencià classificat en la categoria, on va aconseguir la huitena posició. Juan Rodriguez, el valencià de l’equip Cuna de Campeones, aconseguia la 13º posició.

Per part seua, el valencià autor de les dues victòries en el circuit d’Estoril, Iván Ortolá, va afrontar un cap de setmana difícil on només va aconseguir una 14º posició. Carlos Torrecillas es va quedar a les portes del podi en 16º posició.

Moto3 carrera 2

En la segona carrera de Moto3, Carlos Tatay va tindre un esglai a 8 voltes del final que li va impedir tornar a lluitar pel podi, finalitzava la carrera en quarta posició.

Tatay va finalitzar la segona carrera en cuarta posició

Josito García aconseguia la novena posició en la segona carrera. Per part seua, Dani Holgado patia una caiguda que li impedia continuar en carrera. Aarón Polanco aconseguia finalitzar la carrera en 25º posició.

El podi el van conformar: Alcoba, Baltus, qui va aconseguir una altra segona posició per al SAMA Qatar Ángel Nieto, i Artigas.

Moto2 carrera 2

La segona carrera de Moto2 va estar marcada per la caiguda d’Héctor Garzó i Yari Montella a set voltes per al final. La caiguda deixava al valencià sense opcions de continuar en carrera per a sumar punts. El podi estava compost per: Pons, Tuuli i Marcon.

Categorías MotociclismoMotor