València es convertirà el divendres en la capital del gènere urbà 

La Plaça de bous de València torna a acollir este 5 de juliol el festival LatinFest on artistes de la talla de Bad Bunny, Zion i Lennox i Lunay, faran vibrar durant més de 8 hores de música en directe a les més de 9000 persones que assisteixin a la cita amb la música més urbana.

Dj’s, classes de ball, live xous i moltes sorpreses en aquest festival

És dels més joves en quan a festivals, ja que en 2016 va tenir lloc el primer festival de música urbana, en la seva primera edició va comptar amb artistes de la talla de Daddy Yankee, Juan Magán o Arcàngel. Aquest any l’estrella internacional i cap de cartell és Bad Bunny.

Podrem gaudir de tots aquests artistes: BadBunny, Zion i Lennox, Lunay, Chris Jeday, Darell, Jon Z, Afrobros, Elilluminari, Catalyna, Romà Aspes, Jon Josdi, MY, Dj Jam Saw, Borikua, Ballesteros, Juanjo García, Dany Marin, Dj BigPapi, Sergio Porcar, Adry Ba$$, José Asunción, Sr. Santos, Sevi Sanchez, Dansi Center i el Deejay Oficial Yastice. 

Les entrades estan encara disponibles, amb una important novetat: una zona especialment habilitada per a menors de 15 anys a la qual poden accedir, acompanyats pels seus pares, amb un pack a preu reduït.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.