Pádel
»
»
»
»
»
PÀDEL | L’esglai de salut d’un jugador deixa a Sueca a la vora d’un històric rècord Guiness

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
CSM Padel Sueca

PÀDEL | L’esglai de salut d’un jugador deixa a Sueca a la vora d’un històric rècord Guiness

Fa uns dies us avançarem que es venia dia gran en el municipi valenciana de Sueca, on un grup amics pertanyents al club CSM Padel Sueca anhelaven disputar el partit més llarg de la història. Un repte fart complicat i que no està a l’abast de qualsevol.

Amb aquesta fi es van congregar en les pistes del club dissabte passat 15 de juny després de molts mesos de dur treball i un simulacre de 13 hores que van realitzar el passat 13 d’abril. No es podia posar ni un però a la preparació, però la xifra a batre dóna por només de llegir-la: 24 hores, vigent rècord del món.

Els valencians van realitzar van jugar 21 hores, quedant-se a només 3 del rècord del món.

Els nostres valents es van quedar molt prop de registrar a Sueca un nou rècord Guinnes, tan sols a tres hores doncs que el registre final va ser de 21 hores iniciant-se el xoc a les 09:00 hores del dissabte 15 de juny i concloent a les 06:00 hores del diumenge 16 de juny.

Un jugador, la salut del qual estava en perill, va haver de ser recollit en ambulància donant per conclòs el partit. Afortunadament, després d’anar a urgències ràpidament tot ha quedat en un esglai fruit del gran esforç físic desplegat i no cal preocupar-se.

El partit es va suspendre a les 21 hores quan un jugador va ser portat a l’hospital en ambulància.

Repte solidari

Cal recordar que més enllà de lluitar pel rècord Guiness i entrar en els anals de la història del pàdel, meta principal del projecte, hi ha un component solidari important en el fons: ajudar als xiquets i xiquetes Zabzugu (Ghana) que no tenen accés a aigua neta.

Un problema que causa la mort de 1.000 joves menors de cinc anys al dia en el món i que els integrants del CSM Padel Sueca no poden mirar a un altre costat. Per això, la iniciativa duta a terme al costat de l’ONG World Vision continuarà oberta a qui desitgi aportar el seu granet de sorra.

Unes donacions que han superat ja els 4.000 euros gràcies a la Fundació José Ramón de la Bruna gràcies a la qual 1.000 nens tindran aigua neta durant 365 dies. Fins al 30 de juny continuarà activa la pàgina www.elretodelagua.es per a augmentar aquesta xifra.

En paral·lel, hi ha obert un repte solidari per a ajudar 1.000 xiquets de Ghana a tenir aigua neta.

Categorías Pádel