FUTBOL AMERICÀ | Els Giants s'acomiaden del Play-Off en la primera ronda // FOTOS

Dura derrota per al València Giants en la trucada wild card. El conjunt valencià s’ha vist superat pels Voltors Mallorca i han acabat acomiadant la temporada amb una derrota 2-41. Reportatge fotogràfic de Paula Marí.

41738353952_541b99b6b8_o

El Poliesportiu de Catarroja acollia el partit, previ a l’arrancada dels Play-Off i sabent que el guanyador s’enfrontaria en la ronda de quarts de final dels Play-Off de la Lliga Nacional de Futbol Americà al Múrcia Cobres, equip invicte en el seu grup.

Els Giants d’acomiaden del Play-Off de la Lliga Nacional en la wild card o ronda prèvia als quarts de final

Els Giants es van veure superats en totes les facetes del joc i malgrat que a l’inici del partit es va mantenir la igualtat després d’alguns drives infructuosos per part del dos equips, prompte van començar a produir-se els primers touchdowns i la balança es va ser decantant per al conjunt mallorquí.

27910869098_bf5a77a8c3_o

 

 

Al descans, el resultat ja era molt ampli, amb un 2-35 a favor dels Voltors, i ja en la segona part, els valencians van eixir a evitar que fora a majors, contenint al seu rival. El que no van poder evitar va ser la final derrota, 2-41, i el comiat definitiu dels Play-Off.

Valencia Giants - Voltors Mallorca (Paula Marí)

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.