»
»
»
»
»
POLIESPORTIU | Comença a València la Setmana Europea de l’Esport amb més de 150 activitats gratuïtes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

POLIESPORTIU | Comença a València la Setmana Europea de l’Esport amb més de 150 activitats gratuïtes

Del 23 al 30 de setembre, 32 països de la Unió Europea celebren la Setmana Europea de l’Esport, campanya mitjançant la qual la Comissió Europea anima a totes les persones a la pràctica de l’esport i l’activitat física sota el lema #BeActive.

València s’uneix a aquesta iniciativa per segon any consecutiu, sent el colofó la “Be Activi Night”.

Una “Be Activi Night” que se celebrarà la nit del dissabte 29 al diumenge 30 de setembre. Després de la designació del Consell Superior d’Esports, serà l’acte de clausura d’aquesta efemèride a Espanya.

Programa

La Setmana Europea tindrà com a elements principals l’engegada de jornades de portes obertes gratuïtes en les diferents instal·lacions esportives municipals; la celebració de diferents esdeveniments esportius i el gran colofó de la Be Activi Night el dissabte a la nit a la plaça de l’Ajuntament.

Diumenge passat ja es van celebrar la 42ª Volta a Peu als barris de Sant Marcel•lí i Sant Isidre del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València i el XXVII Dia de la Pilota Valenciana.

El següent cap de setmana tindrà lloc la XIII Marxa Cicloturista Comunitat Valenciana i la 6ª Ca-rreraPopular de València.

 

Jornades de Portes Obertes

Bona part de les instal·lacions esportives municipals obren les seves portes a tots els ciutadans durant la Setmana Europea de l’Esport (del 23 al 30 de setembre).

Cadascuna d’elles ha programat un complet calendari d’activitats esportives i activitats físiques en les quals es podrà participar seguint les instruccions de cadascun dels organitzadors. Pot consultar-se el calendari concret d’activitats a l’enllaç.

El dissabte, Be Active Night

La plaça de l’Ajuntament es transformarà la nit del 29 de setembre en un gran poliesportiu a l’aire lliure en el qual s’oferiran, de forma gratuïta, gran varietat d’activitats físiques i esportives que faran les delícies de participants i públic assistent.

Per apuntar-se, n’hi ha prou amb acudir a la plaça de l’Ajuntament i apuntar-se de manera completament gratuïta.

A més, aquesta mateixa nit, el centre de la ciutat podrà gaudir també de la Renault Street RunBombers València 2018, amb sortida a les 22:00h de la nit i es podrà participar en dues modalitats: 5K i 10K.

Tant la sortida com la meta d’ambdues distàncies serà a la Plaça de l’Ajuntament. Les inscripcions estaran obertes fins al 28 de setembre (inclusivament).

Categorías Polideportivo