Polideportivo
»
»
»
»
»
SÓFBOL | La selecció valenciana femenina, subcampiona d’Espanya Sub-19

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

SÓFBOL | La selecció valenciana femenina, subcampiona d’Espanya Sub-19

El cap de setmana passat es va celebrar el Campionat d’Espanya de Sófbol Femení Sub-19 en Rivas i Villalbilla. Un torneig nacional que va estar marcat per unes pluges que van obligar a reprogramar la gran final entre la Comunitat de Madrid i la Comunitat Valenciana.

Dissabte passat quan les valencianes guanyaven 9-6, després d’haver remuntat un 4-6 advers, l’aigua va fer acte de presència ajornant la final al diumenge. Un ajornament pel qual es va canviar el format de competició que va perjudicar els interessos de les nostres.

Es va prescindir de la final. El campió seria l’equip que més partits guanyara, de cinc innings, en la jornada dominical.

Una jornada que va poder tenir lloc sense incidències gràcies al condicionament del camp realitzat pels voluntaris del Club Dridma. El nou format va decantar la balança per a la Comunitat de Madrid, que va revalidar així el títol conquistat l’any passat.

Ambdues seleccions comptaven amb tres victòries i una derrota, però Madrid posseïa millors resultats en aquests partits. El resultat final va ser de 18-12.

La millor batedora del Campionat d’Espanya va ser la valenciana Candela García, amb una mitjana de 667, 6 hits i 8 carreres.

Resultats

Divendres

Comunitat de Madrid 11-1 Comunitat Valenciana

Galícia 9-10 Comunitat de Madrid

Dissabte

Comunitat Valenciana 12-2 Galícia

Diumenge

Comunitat Valenciana 11-7 Comunitat Madrid

Comunitat de Madrid 9-0 Galícia

Comunitat Valenciana 14 – 4 Galícia