COLPBOL | La Fundació Trinidad Alfonso impulsa el programa +COLPBOL

Dimarts passat 30 d’octubre el saló d’actes de l’Ajuntament de Foios es va convertir en l’escenari triat per a la presentació de la iniciativa +COLPBOL, promoguda per l’Associació EsportivaColpbol i la Fundació Trinidad Alfonso conjuntament.

El programa persegueix expandir els valors propis que aquesta modalitat esportiva fomenta entre els seus practicants: igualtat de gènere, inclusió, cooperació màxima, solidaritat i adhesió a la pràctica esportiva.

Està dirigit a esportistes en edat escolar, professionals de l’activitat física i l’esport, centres educatius, famílies i públic en general.

La primera part de l’acte es va basar a desenvolupar els cinc eixos fonamentals en els quals se sustenta el projecte: Juga a Colpbol, Forma’t Colpbol, Trobades de Colpbol, Promoció Popular i Dia de l’Esport.

La segona part es va centrar a donar-li protagonisme a la competició oficial de Colpbol, que aglutina cada temporada la participació de milers de protagonistes. Des d’octubre s‘està celebrant la primera ronda de la Lliga de Colpbol 2018-2019, que s’estendrà els mesos de novembre i desembre per les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.