Polideportivo
»
»
»
»
»
GIMNÀSTICA RÍTMICA | La Comunitat Valenciana arrasa en el Campionat d’Espanya de conjunts

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

GIMNÀSTICA RÍTMICA | La Comunitat Valenciana arrasa en el Campionat d’Espanya de conjunts

Aquest cap de setmana el Navarresa Sorra de Pamplona ha acollit el Campionat d’Espanya de conjunts de gimnàstica rítmica, un campionat en el qual la Comunitat Valenciana ha brillat amb llum pròpia en aconseguir un total de 7 medalles: 3 ors, 3 plates i 1 bronze. Fotografies: RFE Gimnàstica.

Un torneig nacional en el qual s’han donat cita 1.096 gimnastes procedents de més d’un centenar de clubs i representant 15 Comunitats Autònomes en el qual l’ha estat la més nombrosa aportant 158 gimnastes. Un rècord que es culminaria copant podis.

El Club Mabel s’ha proclamat campió en la màxima categoria.

3 ors

El gran èxit de la Comunitat Valenciana va arribar de la mà del Club Mabel, que amb els seus fantàstics 39.850 punts va conquistar l’anhelada medalla d’or de la primera categoria. Una franja en la qual va haver-hi doblet valencià ja que el Riba-roja va ser plata amb 38.800 punts. El bronze va anar a parar al CD Batistana de Tenerife (36.700 punts).

El segon or li ho devem al Calp, qui es va imposar en la final per aparells infantil amb un total de 17.250 punts. El podi el van completar el Pales manxec amb 16.900 punts i el Cronos murcià amb 16.500 en segon i tercer lloc respectivament.

El fermall d’or el va posar el Torrepaterna en la final per aparells sènior amb 17.950 punts en la qual va ser una final valgui la redundància molt renyida. El Tolosa de Futbol basc i el Rítmica Pozuelo van aconseguir la plata i bronze respectivament amb 17.800 i 17.700 punts.

3 plates

La primera presea de plata la va aconseguir el club Almara Burjassot en la categoria aleví en sumar un total de 27.800 punts. Les canàries del Praxi es van alçar vencedores amb 28.600 punts i les mañicas de l’Escola GR Saragossa es van conformar amb el bronze (27.450 punts).

En la final per aparells aleví el CEG Almussafes ens va donar l’alegria amb el seu segon lloc (14.275 punts), quedant-se molt cerquita de l’or de l’Escola GR Saragossa (14.550 punts). El Praxi canari va acabar en tercer lloc amb 14.250 punts, molt prop de les valencianes.

L’última plata va ser obra del Riba-roja en la primera categoria, com s’ha esmentat amb anterioritat.

1 bronze

L’únic bronze que va aconseguir la Comunitat Valenciana va ser en la final per aparells de la primera categoria. Un metall que es va guanyar el Riba-roja amb els seus 19.200 punts. El CD Batistana de Tenerife es va fer amb l’or amb els seus 20.500 punts i el Vallecas amb la plata amb 19.800 punts.