Polideportivo
»
»
»
»
»
GIMNÀSTICA RÍTMICA | Tres valencianes representaran a Espanya en el Gran Prix de Marbella 2019

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

GIMNÀSTICA RÍTMICA | Tres valencianes representaran a Espanya en el Gran Prix de Marbella 2019

Ha començat el compte enrere per al Gran Prix Internacional de Marbella 2019, una de les proves del prestigiós circuit internacional de gimnàstica rítmica. El Palau d’Esports “Elena Benítez” de Sant Pere Alcántara-Marbella és l’escenari triat perquè se celebre els pròxims dies 2 i 3 de març.

Les millors gimnastes del món es donaran cita a Marbella: les tres primeres classificades dels Jocs Olímpics, les tres primeres del Mundial i de l’Europeu, les dotze primeres classificades del rànquing mundial de cada aparell i finalment la campiona nacional de cada país.

Les millors gimnastes de rítmica del món arriben al Gran Prix de Marbella.

Allí estarà la selecció espanyola encapçalada per Alejandra Quereda, actual seleccionadora nacional individual i subcampiona olímpica. La valenciana ha donat a conèixer el quartet que ens representarà en la categoria sènior, una convocatòria amb gran protagonisme valencià.

De les quatre integrants en la categoria sènior, tres són valencianes. Estem parlant de María Añó, Noa Ros i Polina Berezina. Un equip que completa la lleonesa Sara Llana. Totes elles ja saben el que és participar en Europeus i Mundials, per la qual cosa d’aquest grau d’experiència serà clau per a enfrontar-se a seleccions tan potents com la russa.

Competiran en sènior tres valencianes: María Añó, Noa Ros i Polina Berezina.

En el cas de Noa Ros, esmentar que participarà a més en el Gran Prix de Kíev que tindrà lloc del 14 al 17 de març en la capital ucraïnesa. Durant aquests dies coneixerem en quin aparell competirà cadascuna de les quatre gimnastes que ens representaran a Marbella.

Alejandra Quereda ha valorat molt positivament el control realitzat a Lleó, decisiu per a aquesta convocatòria: “tenim un grup de gimnastes que estan bastants igualades”. La seleccionadora va voler sentenciar recalcant que el seu objectiu és “donar l’oportunitat als qui demostrin el seu treball sobre el tapís i sigui sobre el mateix on es guanyin el dret i la de representar a Espanya”.

Noa Ros també participarà en el Gran Premi de Kíev.