HALTEROFÍLIA | El Campionat Autonòmic Júnior aterra a València

El pròxim cap de setmana, concretament el dissabte 9 de març, el Poliesportiu de la Creu del Grau acull el Campionat Autonòmic Júnior d’Halterofília. Mig centenar de halteras es donaran cita en una competició que servirà per a la presa de marques per al Nacional Sub-17 de finals del mes d’abril.

El València Club d’Halterofília acudirà amb un total de sis levantadors: Alejandro Saiz, Tomás Oliver, Carlos Gálvez, Álvaro Gil, Sergio Munuera, Francisco Varea i Lucía Sánchez. Tots ells s’han preparat sota la direcció d’Emilio Estarlik i el seu equip tècnic.

A més del València Club d’Halterofília participarà el Club Halterofília Alzira que l’any passat va brillar amb llum pròpia en conquistar un total de vuit medalles: tres d’or, quatre de plata i una de bronze. Completen la llesta clubs de Cullera, Gandia, Sant Vicent del Raspeig i Alacant.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.