Polideportivo
»
»
»
»
»
GIMNÀSTICA RÍTMICA | El Club Mabel s’alça subcampió de la primera fase de la Lliga Iberdrola

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Podio 1ª División primera fase Liga Clubes Iberdrola
El Club Mabel, subcampeón de la primera fase celebrada en Zaragoza (RFEG).

GIMNÀSTICA RÍTMICA | El Club Mabel s’alça subcampió de la primera fase de la Lliga Iberdrola

El Club Mabel, subcampeón de la primera fase celebrada en Zaragoza (RFEG).

El Pavelló Segle XXI de Saragossa ha acollit aquest cap de setmana la primera fase de la Lliga de Clubs Iberdrola, competició en la qual hem comptat amb representació de la Comunitat Valenciana. En primera divisió l’actuació ha estat més que destacada.

El Club Mabel, situat en el municipi valencià de Benicarló, ha enorgullit els nostres colors en la categoria de primera divisió. Les xiques de Manola Belda s’han penjat la medalla de plata en sumar un total de 79.050 punts sent només superades pel Club Ritme de Castella i Lleó que va pujar pel cap alt alt del podi amb 84.800 punts.

Les valencianes van aconseguir la plata en 1ª Divisió amb 79.050 punts.

El podi el va completar en tercer lloc el Club Gimnàstica Consell de Balears amb 76.150 punts. El pròxim cap de setmana, els dies 23 i 24 de març, el Poliesportiu Germans Escales de Palma albergarà la segona fase de la Lliga de Clubs Iberdrola de gimnàstica rítmica femenina.

Esperem que el Club Mabel continue en línia ascendent així com la resta dels nostres representants. Mentre que el Club Rítmica Galaica es va imposar en segona divisió amb 76.400 punts, en tercera divisió es va portar l’or el Club Huelva amb 60.450 punts. La catalana Alina Tarleva, esportista del CGR Cerdanyola, va ser guardonada amb el Trofeu Iberdrola.

L’or va ser per al Club Ritme, el bronze per al Club Gimnàstica Consell.