FUTBOL PLATJA | Tres equips valencians disputaran aquest cap de setmana la Lliga Nacional

Aquest cap de setmana s’inicia la Lliga Nacional de Futbol Platja. En ella trobem a diversos conjunts valencians; el Intercity d’Alacant, La Nucia i Llevant UD.

El Llevant Unió Esportiva intentarà defensar amb ungles i dents el títol d’aquest campionat davant la resta d’equips participants de la primera divisió. En la final de la passada temporada l’equip valencià va aconseguir la victòria davant el CD Bala Azul per 8-2.

Encuentros

El primer partit serà un derbi de la Comunitat Valenciana entre el Llevant UD i el Intercity d’Alacant. La Nucia, per part seua, jugarà de visitant contra el CD San Francisco. Les següents trobades del dia seran el Llevant jugarà contra el Bala Azul CD i La Nucia s’enfrontarà davant l’Intercity.

La Nucía serà la seu que aculla gran part de les trobades, entre ells tots en els quals participen equips valencians d’aquesta jornada.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.