»
»
»
»
»
FUTBOL PLATJA | El Llevant conquesta el bronze de l’Euro Winners Cup de Nazaré

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Levante Euro Winners Cup 2019
Els granotes llueixen amb el meritori bronze de l' Euro Winners Cup 2019 (LUD Futbol Platja).

FUTBOL PLATJA | El Llevant conquesta el bronze de l’Euro Winners Cup de Nazaré

Els granotes llueixen amb el meritori bronze de l' Euro Winners Cup 2019 (LUD Futbol Platja).

El Llevant UD Futbol Platja s’ha rescabalat de la millor manera possible de la derrota per 2-1 davant el KP Łódź, un xoc en el qual un doblet de Jordan va privar als valencians de disputar la final de l’Euro Winners Cup 2019. Una competició que s’ha disputat aquests dies en Nazaré.

Els pupils d’Enrique Moratal han tombat per 6-7 al FC Delta Saratov en la lluita pel tercer i quart lloc. Un partit molt disputat en el qual els russos van vendre cara la seua derrota. En el moment clau els granotas van treure les seues millors armes per a fer-se la victòria i amb ella la presea de bronze del torneig.

El Llevant es penja el bronze després de guanyar 6-7 al FC Delta Saratov.

Gol Levante Euro Winners Cup 2019
Els jugadors celebren un dels gols (LUD Futbol Platja)

El Delta va copejar primer avançant-se en el marcador (1-0), un avantatge mínim que no trigaria a ser neutralitzat per un Salvo que va ficar la capdavantera per a fer bona la vaselina de Benjamí Júnior i posar les taules (1-1). Nelito retornaria l’avantatge als de Saratov des de la pena màxima.

Adri Frutos tornaria a equilibrar les forces (2-2) en un primer període completament boig. Thanger signaria el 3-2 que es convertiria en la següent acció en el 3-3 gràcies a una xilena espectacular d’Eduard Suárez. Encara hi hauria temps per a dos gols més abans de la fi del primer període, que va concloure 4-4.

Partit molt igualat que no es va resoldre fins a l’últim període.

Parada Dona Euro Winners Cup 2019
Gran intervenció de Dona, un dels protagonistes del partit (LUD Futbol Platja).

En el segon període tots dos conjunts van tornar a demostrar que volien el bronze acabant 5-5. Tot es decidiria en el tercer i últim temps. Antonio avançaria al Llevant (5-6) en el seu segon intent, el primer va ser parat pel meta rival en una gran actuació.

Dona ampliaria l’avantatge dels valencians a 5-7 quan mancant un minut per al final de la trobada Thanger convertiria el 6-7 final. Els de Moratal van defensar la seua àrea amb ungles i dents per a evitar que arribara un empat que no va ser tal. D’aquesta manera el Llevant torna a la capital del Túria amb un meritori bronze.

Por Golsmedia

Categorías Polideportivo