Víctor Claver atiende las instrucciones del seleccionador Sergio Scariolo. Foto: EFE.

BÀSQUET | Un valencià entre els 12 triats per al mundial de Xina

Víctor Claver atiende las instrucciones del seleccionador Sergio Scariolo. Foto: EFE.

La Selecció Espanyola ha confirmat de forma oficial quals seran els 12 jugadors que participaran en el Mundial de la Xina 2019. Ricky Rubio, Quino Colom, Sergio Llull, Pau Ribas, Rudy Fernández, Xavi Rabaseda, Javier Beirán, Víctor Claver, Juancho Hernangómez, Pierre Oriola, Willy Hernangómez i Marc Gasol són els 12 triats per a disputar el Campionat del Món, el qual començarà el pròxim 31 d’agost.

Hui  mateix es disputarà l’última trobada de preparació abans de viatjar a Ningbó, on Espanya es mesurarà a l’Argentina i Rússia a pocs dies de començar el Mundial. La trobada en terra nacional serà a Madrid davant República Dominicana.

Claver i Colom representaràn a la Comunitat i el Valencia Basket.

El valencià Víctor Claver serà el representant de la Comunitat, mentre que Quino Colom és l’únic jugador taronja que disputarà aquesta competició. La sorpresa va arribar per part de Scariolo quan va anunciar la no participació d’un altre taronja com és Joan Sastre. A més, el tècnic italià va anunciar fa unes setmanes també l’el també que el ex taronja Pablo Aguilar no continuarà amb la preparació per a la cita internacional.

El Scariolo va voler agrair el treball realitzat per tots dos jugadors durant la concentració: “Han fet un grandíssim treball, pertanyen a aquest equip i a aquesta família al 100% i comptem amb ells de cara al futur pròxim”.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.