RALLY DAKAR | Daniel Albero es convertirà en el primer diabètic que competeix en un Dakar

El Rally Dakar 2019 passarà a la història gràcies a Daniel Albero. El pilot valencià es convertirà en el primer corredor diabètic a competir en la disciplina. Foto: Kike Belenguer.

El pilot, que va arribar a aquest món del motor fa tres anys amb la participació en el rally d’Énguera (València), partirà en la sortida de el Rally Dakar, que s’iniciarà el 6 de gener de 2019 a Lima (Perú).

El projecte Novo Nordisk, clau en aquesta azaña

Aquesta confirmació en la competició ha estat possible gràcies a la incorporació el projecte de Novo Nordisk, una companyia que porta casi 100 anys cent anys a cura de la diabetis. Aquesta empresa, la seu de la qual està a Dinamarca, ha decidit apostar per un patrocini individual, després de ser l’única signatura del món que patrocina a un equip en el qual tots els seus integrants són diabètics.

Albero, gràcies a diferents patrocinadors, ha volgut enviar un missatge d’ànim per tots els que pateixen la seua malaltia. En ell, Daniel assegurava que si són forts i es preparen de manera adequada, podran realitzar l’esport que ells desitgin.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]